من یه سوال داشتم ممنون میشم برادرانه کمک کنید ( اگه جایی از حرفام ناراحت شدین ببخشید)
اینم بگم چون دیدم عاقل ترین اقای اینجا بودین گفتم بپرسم چون ذهنمم خیلی درگیر هست اکثرا اقایون اینجا هول تشریف دارن بلانسبت شما( تو یکی از تاپیکام حالم بد بود طرف میخواست مخ بزنه)
من تو یه خانواده پسردوست بزرگ شدم (
باورت نمیشه ولی مادر بزرگم به مادرم وقتی سر من باردار بوده شربت پسر زا میداده وقتی به دنیا اومدم ناراحت شده که دخترم، یه مدت ارزو میکردم کاشکی پسر بودم 😞)
اینکه یک سری از پسرای فامیلم منو سطح پایین میدیدن نه اینکه هم ، سطح پایین باشم، لولم متوسط بود و درکل یه جوری شد الان که خیلی سال گذشته با اینکه متاهل هم هستم از اقایون متنفرم حتی از پسر بچه ها ، اگه پسری تو خیابان تیکه بندازه عصبی میشم و ناراحت میشم ، میخوام بیخیال باشم و این حس تنفرم نسبت بهشون کم بشه حتی همونا که تو فامیل بودن ،( ولی نمیدونم چه جوری ، یه حس تنفر که انگار یک زخم عمیقی هست تو وجودمه ، انگار نمیتونم بیخیال شم یا کسیو ببخشم) سوالم ابن بود چرا پسرا تیکه میندازن ؟ از روی بدجنسی هست؟ یا اینکه چرا انقدر بد نگاه میکنن یا فحش ناموسی میدن ؟ اخه من دارم از خیابان رد میشم اصلا کاری بهشون نداشتم
(باورت نمیشه ولی با نگرانی از اینکه ممکنه مسخره بشم این پیام رو دادم )