2777
2789
عنوان

با دوستم بیرون نرفتم باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 17 پست
بهش گفتم فردا اگه بتونم میام اگه درسمو تونستم تموم کنم بهت خبر میدم نگفتم باشه صدرصد میام

این مدل جواب دادن بیشتر شبیه پیچوندنه عزیزم

شما مکه نمیگی کل هفته بعد بدون فرجه امتحان داری؟ چجوری توی نصف روز قرار بود برای ۴،۵ تا امتحان آماده بشی؟

شما خودت شرایط خودت و در نظر نگرفتی توقع داری دوستت در نظر بگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیروز رفتم خونشون ازش خداحافظی کنم که داره میره بهش گفتم بخاطر امتحانام نمیتونم ببینمت تا یک ماه ...

والا من نمیدونم چجوری شما بچه ها درس میخونید که مجبورید شب امتحان اینقد به خودتون فشار بیارید و از خواب و خوراک و تفریح  بندازین خودتونو...بخدا من زمان محصلی شب امتحان راحت بودم چون در طول ترم یاد گرفته بودم تا جایی که مادرم شک می‌کرد واقعاً برا امتحان میرم 😂 شما دیگه بهش فکر نکن مهم نیس مهم امتحاناته ...الان تمرکزتو بزار روی درسات و از سایت برو بیرون  بعد امتحانات برو با یه کادو از دلش دربیار تمام

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳