وقتی بچه نداشتم جوابم میخریدم خواهر شوهرم میگف خیلی زشته فلان جا همینو مفت میداد و اینا حالا که دختر دارم از روزی که بدنیا اومد تا الان که سه سالشه از جورابشم ایراد میگیرن گاهی دلم میخواد وقتی اینجوری میگه دلم میخواد بزنم تو دهنشون خب من دلم میخواد تن دخترم سارافون پیراهن های خوشگل بپوشونم میگن وای این لباس گشاد چیه چرا از این لباس های تنگ و کوتاه نمیگیری براش منظورشون هودی یا آستین کوتاه های کراپ هستن خب دختر من ریز جثه هست بهش نمیاد بخدا عاجز شدم مثلا امروز اومدم اینجا دخترم ی لباس محلی براش خریده بودم خیلی گرون در اومد و خیلی شیک تا دیدش گف خیلی زشته وای انگار اصلا یخ زدم
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
اهمیت نده فقط نزار جلو دخترت اینجوری حرف بزنن گناه داره ناراحت میشه
ناراحتم از اینه جلو دخترم میگن زنکیه عفریته
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بگو باشهاز زبون دخترت با لحن بچگونه بگو مامان جون مگه دوسم ندارین که خوشگلی هام به چشمتون نمیات
گفتم ب زبون بچم هم گفتم شوهرم هم همیشه میگه مامان خیلیم قشنگه چشه آخه اما انگار ن انگار