2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جدیدا یه ادای جدید یاد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست
باید راحت باشی وقتی آنقدر پروعه توهم پرو پرو بگو واااا مامان این چه رسمیه جدیدا شروع کردی همش شوهرمو ...

اونم در جواب میگه من که دوتاتونو دعوت کردم

تو گفتی شام داریم

منم برای همون فقط پسرمو گفتم بیاد که غذاتون نمونه و. مونده نشه

من بفکرتونم فلان

تهدید و به فرصت تبدیل میکنه

مادرشوهر منم دقیقااا همین رفتارو داشت توروش به خنده میگفتم حالا چرا فقط پسرتو دعوت میکنی دوس نداری م ...

اونم در جواب میگه من که دوتاتونو دعوت کردم

تو گفتی شام داریم

منم برای همون فقط پسرمو گفتم بیاد که غذاتون نمونه و. مونده نشه

من بفکرتونم فلان

تهدید و به فرصت تبدیل میکنه

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید شوهرت رک بگه من یا با زنم میام یا نمیام

مثل شوهرمن 23 سال ازدواج کردم آرزو داشتم یه جمعه همسرم پیشم باشه صبح میرفت همیشه ناهار پیش مامانش بود شب می اومد. 

خیلی بده استاتر درک میکنم 

اونم در جواب میگه من که دوتاتونو دعوت کردم تو گفتی شام داریم منم برای همون فقط پسرمو گفتم بیاد که غذ ...

توهم تیپ جوابش بگو واااا مامان منو فلانی یک روحیم در دو بدن هر جا باشه باید باهم باشیم 😁

باید یاد بگیری اینطوری جوابشو بدی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

مثل شوهرمن 23 سال ازدواج کردم آرزو داشتم یه جمعه همسرم پیشم باشه صبح میرفت همیشه ناهار پیش مامانش بو ...

این بلارو سر همه زن داداشاش اوردن 

واقعا ظلمه در حق یه تازه عروس که تنها خودش بمونه خونه شوهرش بره جای خانوادش

توهم تیپ جوابش بگو واااا مامان منو فلانی یک روحیم در دو بدن هر جا باشه باید باهم باشیم 😁باید یاد بگ ...

😂😂😂خیلی باحالی به خدا

خوشبحالت من مغزم قفل میکنه اینجور مواقع 

😂😂😂خیلی باحالی به خدا خوشبحالت من مغزم قفل میکنه اینجور مواقع

باید تمرین کنی جواب این ادمارو همینطوری بدی تا یکم جمع و جور شن😂

هم بی احترامی نمیکنی و هم خرفتو میزنی 

تمرین کن😁

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

مثل شوهرمن 23 سال ازدواج کردم آرزو داشتم یه جمعه همسرم پیشم باشه صبح میرفت همیشه ناهار پیش مامانش بو ...

بد تربیت شده

شوهرم کلا بد میدونه تنها جایی بره

یا اصلا نمیره یا باهم میریم

پدر و مادرش هم همینطور بودن

همیشه باهم میرن