2777
2789
عنوان

دوستانی که قندرو حذف کردین کاپوچینو یا نسکافه هم نمیخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 40 پست
پرولاکتین خیلی بالا. تنبلی تخمدان.و استرس زیاد چون می‌گفت همین قند و شکر اینا هم باعث میشه استرست زی ...

منم تنبلی دارم قندم لب مرزه . استرس زیاد دارم. کبدمم چربه . پس خوبه شروع کنم 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا کی گفته کلوچه خرمایی شکر نداره...با خرما بخور چایی یا توت خشکببین میدونستی حتی لواشک و سس و ... ه ...

خب دوستانی که حذف میکنن ینی سسم نمیخورن!کلوچه سنتی محلی ما داریم اصلا تو خمیرش شکر نمیزنن وسطشم خرما هست

خب اینا جای کیکو کلوچه رو نمیگیره. خرما و اینا به جای قنده😬. من توت که میگیرم همسرم تا شب تمومشون م ...

محصولات شرکتی نخوری بهتره جدا از قند و شکر کلا مواد نگه دارنده دارن

خب دوستانی که حذف میکنن ینی سسم نمیخورن!کلوچه سنتی محلی ما داریم اصلا تو خمیرش شکر نمیزنن وسطشم خرما ...

اره دیگه اگه میخوای کامل حذف کنی...

ولی ببین ب خودت سخت نگیر...

گاهی بخور..

من محض اطلاعاتت گفتم که حتی اونا هم دارن..

یا آدامس هم قند داره...

منم تنبلی دارم قندم لب مرزه . استرس زیاد دارم. کبدمم چربه . پس خوبه شروع کنم

اره من از وقتی قند مواد مصنوعی حذف کردم خیلی هم حالم بهتر شده هم پوستم رشن تر شده هم اعصابم بهتر شده هم اینکه استرسم کم شده چون شبا بدون اینکه خوابی چیزی ببینم یهو با استرس زیاد بیدار میشدم. تنها شکر و اینا ن ها کلن مواد کنسروی  کلن یک لیست بلند و بالا بهم داده دوست داشتی برات بنویسم 

اره من از وقتی قند مواد مصنوعی حذف کردم خیلی هم حالم بهتر شده هم پوستم رشن تر شده هم اعصابم بهتر شده ...

ممنون میشم بنویسی چیارو خودت حذف کردی و چی جایگزین کردی

حذف قند مصنوعی. شکر شیرینی  نوشابه آرد سفید. فسفود هله هوله. قارچ بادمجان. عدس ژله گشنیز مربا. کلوچه مخصون ک خیلی تاکید کرد کره. نمک زیاد قهوه نسکافه کاپوچینو وووو. غذای کنسروی و مواد نگهدارنده دلستر لبنیات گاوی. چیپس پفک ترشی. حالا مصرف کردن موادی چون. خرما عسل طبیعی کشمش .نان سبوس دار سبزیجات. اسفناج. سب دارچین. هر روز یک واحد میوه مثلن کیوی انار سیب . تخم مرغ آبپز هفته آیی دوبار ویتامین دی کلم بروکلی کاهو. روغن زیتون ک مثلن بریزی رو سالاد یا پنیر یا هرچی ک دوست داری. البته مقدار خیلی کم. اگر بتونی رغن هم محدود کنی خیلی خوبه مثلن  بجای سرخ کردن مرغ کبابی کنی یا بخار پز . روزی نیم ساعت پیاده روی و اگر امکان پیاده روی نداشتی حتی رقص روزی نیم ساعت بیست دقیقه 

صبحانه هم تخم مرغ سه تا دونه خرما حتمن اضافه کن تو وعده صبحونه . ماهی سالمون ک بهتر سرخ نشه تو کباب پز سرخ کن بدون روغن. 

نه قندم رو ۱۱۰ هست . تنبلی دارم. میشه بگی تنقلات چیا میخوری؟من اهل شربتو شکلاتو بستنی نیستم اما خرما ...

راستشو بگم هیچی🤐

متاسفانه بعد از رژیم وسواس گرفتم فقط چای تلخ یا چند روز یکبار یه دونه خرما یا باسلق که با شیره ی انگور درست شده

ولی خب توی هفته ممکنه هوس کنم ی کاپوچینو بخورم

بستنی که شاید سالی دوبار بخورم

یک ماه بود هوس پچ پچ کرده بودم دیروز خوردم با اینکه بسته ای میگیرم برای بچه ها 

ولی با این وسواس لعنتی کنار نمیام همش میگم الان چربی میشه میره تو شکمم🤐🤐😓