2777
2789
عنوان

در دنیایی که💬

28 بازدید | 4 پست

در دنیایی که  حقیقت ها بیشتر از هرچیزی آزار میدهد...

من تمام تلاشم را می‌کنم که دخترک درونم را زنده نگه دارم

کار آسانی نیست،وقتی که بغض گلویم را فشار میدهد درحالی که من در حال  چای دم کردن هستم 🤍

🤍

🤍

🤍

انیمیشن بالا(up), رو خیلی دوست داشتم در عین حال که ناراحت کننده بود ولی قشنگ بود☄️🌠

همه میگن قشنگه ولی هیچ وقت نفهمیدم داستانش چی بوده😭

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
همه میگن قشنگه ولی هیچ وقت نفهمیدم داستانش چی بوده😭

این آقا و زنش ی رویایی داشتن که ب ی آبشار که توی ی جای ناشناخته هست سفر کنن اما پیر میشن و زنش از دنیا می‌ره...این آقا هم ک عاشق زنش بود دچار افسردگی میشه...خلاصه ی روز تصمیم میگیره که رویای جوانی خودشو زنشو دنبال کنه...کلی بادکنک هلیومی به خونه ی چوبیشون وصل می‌کنه وقتی بادکنکنا میرن هوا ...خونشون از جا کنده میشه و می‌ره تو آسمون تا به اون آبشار برسه و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آقا و زنش ی رویایی داشتن که ب ی آبشار که توی ی جای ناشناخته هست سفر کنن اما پیر میشن و زنش از دن ...

چه قشنگ 

آخرش به آبشار میره؟

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...