2777
2789
عنوان

مدفوع بجه ام سفت و سیاهه واسه یبوست یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 22 پست
یوبوست خطر ناکه سبزیجاتو خورد کن بریز یا رنده ریز کن قاطی غذاش کنآبمیوه طبیعی از آبمیوه گیری بگیر بد ...

اخه تو چی بریزم سبزیجاتو؟مثلا کدو خورشتی می پزم گوجه هاشو می ندازه دور خیلی کله شقه🥲

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
یوبوست خطر ناکه سبزیجاتو خورد کن بریز یا رنده ریز کن قاطی غذاش کنآبمیوه طبیعی از آبمیوه گیری بگیر بد ...

نمی دونم مجبورش کنم با زور آب هویج بخوره اینقدم بد دله می ترسم بالا بیاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اب هویج نمیخوره ولی آب زیاد میخوره نون خالی لواش هم زیاد میخوره نمیدونم یبوست و زیاد می کنه اینا؟ حا ...

لواش اصا خاصیت نداره عزیز،کمخونی شدید میاره نده بش..من اصا لب نمیزنم ب لواش

هر بار این درو محکم ببند برو
اخه تو چی بریزم سبزیجاتو؟مثلا کدو خورشتی می پزم گوجه هاشو می ندازه دور خیلی کله شقه🥲

رنده ریز کن معلوم نشه

تو مخلوط کن بریز کتلت سبزیجات درست کن  تو گوگل بزن طرز تهیه غذای کودکان بد غذا فیلم ۶اشو ببین درست کن دکتر تغذیه هم ببر بگو به دکتر مشکلشو

لواش اصا خاصیت نداره عزیز،کمخونی شدید میاره نده بش..من اصا لب نمیزنم ب لواش

اخه نون دوس داره اینقد کم چیز میخوره وقتی اینا رو میخوره ذوق می کنم ..بربری سنگک بهتره بخرم ببینم میخوره؟

رنده ریز کن معلوم نشهتو مخلوط کن بریز کتلت سبزیجات درست کن تو گوگل بزن طرز تهیه غذای کودکان بد غذا ...

اره میبرمش دکتر تغذیه هم