2777
2789
عنوان

چقدر من بد شناس هستم این زن شده آفت زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین قدر زن خودش رو نمیدونه افتاده دنبال این زن با این چند تا ازدواج

عزیزم ناراحت نباش انشالا خدا جوابشو بده.اگه بره پیش اون انشالا ازش مریضی بگیره تا بفهمه نباید دنبال زنی که ۴۰تا شوهر داشته میرفته 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من هم زیبام شاغلم ده سال از اون زن کوچکترم شیک پوشم مستقل هستم ولی وقتی مرد من کوره نمیبینه این خصوص ...

ببین با اعتماد به نفس برو به شوهرت بگو چنین چیزی شنیدی و یه درخواست طلاق بنویس ،اجراییش نکنا ،فقط برای اینکه بترسونیش 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

شاید ولی اگر این زنه نبود الان همه چیز اوکی بود

باید شوهرت به زندگیش متعهد باشه که نیست

مقصر اول و اخر شوهرته

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین چرا اینقدر شوهرت رو بزرگ کردی 

میدونم سخته

ولی یه جوری رفتار کن که انگاری برات مهم نیست 

یه بار برای همیشه بهش بفهمون که کوچکترین خطایی ازت ببینم تحمل نمیکنم و تمام 

ولی دیگه هر شب دعوا و بحث و ناراحتی ننداز تو خونه 

بیشتر محبت کن

ان شاءالله زندگیت به روال بیفته

جالبه تو تاپیک اگه این مشکلو نداشتم نوشتی موقعیت شغلیت عالیه و قراره رئیس اداره بشی و...

بعد مقوله رو نوشتی  معقوله ، جنایی رو نوشتی جناحی ، الان رو العان،...

رئیس کدوم اداره قراره بشی🤦‍♀️ 

جالبه تو تاپیک اگه این مشکلو نداشتم نوشتی موقعیت شغلیت عالیه و قراره رئیس اداره بشی و...بعد مقوله رو ...

اداره جمعی از بیسوادان‌

و دروغگویان نینی سایت 🤣🤣

ایشون و کاربر پاییزی ۸۳یکی ان یک نفر پشت دو کاربری😎

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اداره جمعی از بیسوادان‌و دروغگویان نینی سایت 🤣🤣ایشون و کاربر پاییزی ۸۳یکی ان یک نفر پشت دو کاربری� ...

درسته منم فهمیدم چند ماهی میشد کاربر پاییزی 83رو دنبال میکردم الان فهمیدم همش دروغه

فکر زندگی خودت باش الکی تو مغزت چیزای منفی جذب نکن شوهرت واقعا میخاستش تا الن مطمئن باش میگرفتش یا اون خانوم واقعا شوهرت دوس نداره که بعد دومین طلاق زنش نشده مگه آسمان پاره شده شوهرت تو افتاده اینقد میترسی از دست بدی یکی ک خواست بره حتی به زنجیر ببندی هم میره ذهنت آزاد کن سعی کن بجای اینکه فکر اون خانوم وخراب کردن زندگیت باشی بفکر چیزای مثبت برای زندگیت باش شغل پول همه چی داری از زندگی لذت ببر 

درسته منم فهمیدم چند ماهی میشد کاربر پاییزی 83رو دنبال میکردم الان فهمیدم همش دروغه

منم دنبالش میکردم 

تا رسیدم به اونجایی که اومد گفت اره زن نامزد سابقم کاربری منو پیدا کرده و واسم تاپیک زده بعد ایشونو تک کرد دیگه مطمئن شدم دروغه 

واینکه ایشون چند ساله عضوه و هیچ تاپیکی نداشت تا اونجا تک شد شروع کرد تاپیک چس ناله و از بدبختیاش میگه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.