دخترا ۶ ساله ازدواج کردم شوهرم قبل نامزد داشته یکی از فامیلهای مادر بزرگش بوده دختره بعد خانواده دختر چون شوهرم تک پسر هست و ۴تا خواهر داشته نامزدی رو به هم زدن بعد شوهرم زن نمیگرفته اون خانوم جدا شده دوباره رفته اون خانوم قبول نکرده یک بار دیگه ام جدا شده باز شوهرم رفته قبول نکرده یعتی سه بار گفته نه الان اون خانم شوهرش سرطان گرفته شوهر سومش شوهر من باز فیلش یاد هندوستان کرده میره دور و اطرافش و انگار هم دی گه رو میبینن چند وقت پیش رفتم سراغ زنه گفتم از این شهر برو گفت خودت برو چکار کنم به نظرتون اگه شوهرش بمیره چی ؟شوهرم باز هم میره سراغش زنه خیلی جوان و خوشگله یه پسر ۹ ساله از این شوهرش داره از اون شوهر دیگریشم یه پسر دیگه داره ولی اصلا بش نمیاد بعد نگاش کنی از من جوانتر و سرحال تر هست چرا اینقدر مجرد میشه شانس منه دو بار طلاق گرفته العانم شوهرش داره میمیره به دلم افتاده این دفعه دیگهشوهر من از دستش نمیده چه خاکی بریزم تو سرم گریهههه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!