2777
2789
عنوان

خب خب خب مثلا الان سال هزار و چهارصد و سیزده ست بیاید تصور کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 167 پست

یه خانوم دکتر جذاب ک تخصصشو گرفته و داره تویی آلمان لذت میبره و مامانشو برای تعطیلات آورده پیش خودش تونسته به آرزوی دیرینش برسه یه مرکز خیریه تویی ایران بزنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون موقع ۲۹ سالم شده

دکتری رو گرفتم ، یه جایی مشغول به کارم

با کسی که دوسش دارم ازدواج کردم ، احتمالا یه دختر دارم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

به یه مرحله خوب تو شغلم رسیدم،یعنی چنددرجه بالاتر. 

میشه ۱۰سال دیگه که سه تا بچه دارم،احتمالا تو فکرچهارمی باشم و ۳۱سالمه

با مامانم و بابای بچه ها زندگی میکنیم😂😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

احتمالا هنوز بین دوراهی موی مشکی و بلوند موندم😭😂😂

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

اوممم من میشه ۲۹ سالم🥰

ی شغل خوب دارم یه کافه باز کردم تا به علاقم برسم به نصف آرزوهام رسیدم

ی خانم مستقل و خوش اندام زیبا و ورزشکارم 

ازدواج کردم احتمالا بچه هم دارم😂

ی زندگی آروم خوشبخت پر از عشق در کنار خانوادم 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

ایشالا که مادرشوهرم تا اون موقع مرده باشه منم به رویاهام رسیده باشم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

28 سالمه:)
همین الان که نوشتمش اشک ریختم برا خودم
کاش ببینم اونروزتو اخه من
کاش ببینم تموم شده دردات اخه من
...
28 سالمه و رسیدم
ده سال پیش رسیدم
رسیدم به چی؟
به زندگی
الان ده ساله که دارم زندگی میکنم
ده سالمه:)

ده ساله پیش...
دندون پزشکیه دانشگا تهران قبول شدم
یادش بخیر چقد درد داشتما
ولی با درد کتابامو ورق میزدمو به امروز فکر میکردم
به امروز که رسیدم که دیدم که خندیدم
الان مدرکمو گرفتم دارم برا تخصص میخونما
زندگیم روال شده اخه
ی خونه نقلی دارم با یه گربه کوچولو تو حیاطش
ی باغچم داره توش پره نعناس و اون گوشه پره گلدونای رزماری و پتوس و بقیه گلایی که عاشقشونم
ی ماشینم تونستم بخرم راستی
همونی که میخواستمه:)
درآمد دارم
وایسادم
 رو پاهای خودم
مثله همون ده سال پیش که دستمو گرفتم به زانوهای خم شده ام و وایسادم
زخمامو بستم
با ی چسب زخم از جنش اشکام
بستمشونو پاشدم وایستادم و گفتم میخوام زندگی کنم
من به تک تک دردای اونموقم و صبرم
به تحملم
به اینکه چقدر قوی بودمو هستم
به خودم افتخار میکنم
من
امروز یه دختره شاد و زنده ام که داره زندگی میکنه
رویاهاشو
زندگی میکنه و رسیده به چیزایی که قلبش باهاش اروم شده
قلبم آرومه...!

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

🫂🥕❤️

نگین 

اینجا چندباری چند نفر تاپیکامؤ دیده بودن گفته بودن برامون انشا بنویس منم قاطی کرده بودم واقعا

خواستم بگم ک دارم برای عسل الان انشا مینویسم 🤣🤣

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....  عاشقش بودم و او قدِ بزی فهم نداشت‌،چه کنم باز که او حبه ی انگور من است                 این کاربر خیلی درس دارد، خیلی خیلی زیاد... چون ابتدای ترم جوگیر شده بود و واحد زیاد برداشت و حالا در گِل مانده... میرود که به درس هایش برسد! برایش دعا کنید... عررررررررررر... برمیگردم... در فورا ولی حتما... دوستون دارم... اگه جایی تگ یا ریپلای کردید جواب ندادم عذر میخوام ♡خیلی استرس امتحاناتمو دارم🥹 

🫂🥕❤️

برا بقیه آهنم برا این بچه جیوه م😂😂😂😔

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....  عاشقش بودم و او قدِ بزی فهم نداشت‌،چه کنم باز که او حبه ی انگور من است                 این کاربر خیلی درس دارد، خیلی خیلی زیاد... چون ابتدای ترم جوگیر شده بود و واحد زیاد برداشت و حالا در گِل مانده... میرود که به درس هایش برسد! برایش دعا کنید... عررررررررررر... برمیگردم... در فورا ولی حتما... دوستون دارم... اگه جایی تگ یا ریپلای کردید جواب ندادم عذر میخوام ♡خیلی استرس امتحاناتمو دارم🥹 

نگین اینجا چندباری چند نفر تاپیکامؤ دیده بودن گفته بودن برامون انشا بنویس منم قاطی کرده بودم واقعاخو ...

😂😂 

من از انشا متنفرم 

همیشه دوستام مینوشتن و یا به یکی پول میدادم مینوشت 

😂😂 من از انشا متنفرم همیشه دوستام مینوشتن و یا به یکی پول میدادم مینوشت

منم دوران ابتدایی و راهنمایی همش بابام برام مینوشت

الان نوبت منه برا خواهر زادم بنویسم 😂