2777
2789
عنوان

معرفی محصول برای لب هاتون📸🦋🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 4310 بازدید | 181 پست
معصومه جان خوبی .عزیز یه سوال داشتم تو با اینکه چاق نیستی تو عکسا باسنت فرم داشت چون صداقت داری ازت ...

سلام قشنگم

ببین اول ژنتیکه 

من مامانمم و خانواده مادریمم پایین تنه پری دارن

ولی ورزش و پروتئین خیلیییی برام موثر بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام قشنگمببین اول ژنتیکه من مامانمم و خانواده مادریمم پایین تنه پری دارنولی ورزش و پروتئین خیلیییی ...

اره گونه هات هم انگار ژل زدی .درسته اثر خیلی تاثیر داره .پس من برم عمل 😬اونجور بعد عمل بزرگ و تو چشم میشه بدم میاد یه کاربر چند شب تاپیک زد قرار بود بیاد تجربشو بگه حسودای اینجا گزارش زدن تاپکیش قفل شد دیگ پیداش نمیکنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اره گونه هات هم انگار ژل زدی .درسته اثر خیلی تاثیر داره .پس من برم عمل 😬اونجور بعد عمل بزرگ و تو چش ...

مامان بزرگ مامانم چندوقت پیش عکساشو میدیدم اونم خدابیامرز گونه هاش خوش فرم بود با اینکه سنش بالا بود

نه عمل اصلا موافق نیستم

ورزش زمان میبره ولی نتیجش عالیه

و ضرر نداره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مامان بزرگ مامانم چندوقت پیش عکساشو میدیدم اونم خدابیامرز گونه هاش خوش فرم بود با اینکه سنش بالا بود ...

اینقد خودت مهربون و گوگولی هست ارث خوب هم بردی 😍من از پدرم قدم و چشم آبروی قشنگی دارم از مادرم هم این باسن تخت و کلی مریضی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اینقد خودت مهربون و گوگولی هست ارث خوب هم بردی 😍من از پدرم قدم و چشم آبروی قشنگی دارم از مادرم هم ا ...

الهی فدات شم

ارث بدم زیاد دارم🤣😅

مثلا سنگ کلیه از پدرم

احتمال ابتلا به سرطان و ام اس از مادرم😬🤌🏻

الهی فدات شمارث بدم زیاد دارم🤣😅مثلا سنگ کلیه از پدرماحتمال ابتلا به سرطان و ام اس از مادرم😬🤌🏻

خدا نکنه دیگ نرو .ام اس اعصاب هم خیلی تاثیر داره مثال خدای نکرده از دست دادن عزیز تشدیدش می‌کنه .تو ایشااع همیشه شاد پر انرژی زیبا در کنار شوهر و خانواده قشنگت باشی گل .یبار بهم پروتیین معرفی کردی اونم سفارش دادم پناه بر خدا ببینم میتونم این بدبخت رو یکم روبه راه کنم 

مصی جان 

صبح‌ت بخیر عزیزم

عزیزم یه سوال داشتم

روش خوندت برای درس های حفظی چطوره؟

من دوشنبه امتحان یه درس حفظی دارم و استاد تازه دو روزه جزوه ویراش شده فرستاده و گفته این رو بخونید 64 صفحه‌س دوشنبه امتحانم و یکشنبه هم یه امتحان دیگه دارم

چون رشته‌م بیشتر همش ریاضی فیزیک اصلا خوندن درس های حفظی یاد رفته💔

سلام معصومه جان حالتون خوبه

من یه سوال دارم ازتون

من خیلی بی اعتماد بنفسم در حدی که یه جایی میرم همش میگم نکنه زشتم نکنه الان نتونم درست حرف بزنم

نکنه وقتی با کسی میخوام دوست بشن رو مخ باشم

یا همش خجالت میکشم با شوهرم جایی برم حس میکنم کافی نیستم