2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاق گرفتم ولی هر موقع میبینمش اون خیانت ها دروغ ها بداخلاقی هاش یادم میاد به هیچ عنوان نمی‌تونم ۱۸س ...

من که هرکسی که دیدم طلاق گرفت بعدش دیگه نتونست شوهر کنه خیلی هاشون هم به خاطر خیانت جدا شدن الان این مشکل رو اکثرا دارن شما بچه داری سر زندگی باشی بهتر از اینه مطلقه باشی حرف پشتت باشه فکر آینده بچت باش بچه طلاق بودن هم خوب نیست بعضی مردا واقعا پشیمون میشن الان برنگردی چندسال دیگه پشیمون میشی حالا شوهرت میخوادت  مطمئنم به خاطر خودت میخواد برگردی نه دخترت مردا زیاد بچه براشون مهم نیست خود شما رو میخواد حالا که اصرار داره بگو با هم بریم مشاوره بگو زمان بدیم نزار پشیمون بشه بره حیفه زندگیتو بپاشی

ولم نمیکنه فکر می‌کنه چون یکم پول داره خرش میشم میگه ادم جایز خطاست حرومزاده عوضی

بگو هر خطایی یه تاوانی داره ، همه خطاها قابل جبران نیستند ، من عروسک خیمه شب بازیت نیستم یه روز بگی اخی برو یه روز دیگه که سرت به سنگ خورد بگی اشتباه کردم برگرد 

بگو هر خطایی یه تاوانی داره ، همه خطاها قابل جبران نیستند ، من عروسک خیمه شب بازیت نیستم یه روز بگی ...

نفهمه نفهم بخدا میرم تو محل کارش ابروش رو میبرم 

حدس زدم انقدر با شدت و حدت می گی خیانت کرد فقط طلاق چون تجربه ای از مقتضیات و شرایط متأهلی نداری

عزیزم فکنم شما از این مذهبیایی از تایپکات مشخصه ک فکر میکنید باید تحت هر شرایطی موندو ساخت 

متوجه هستم شخصی که متاهله شرایطش به نسبت سخت تر هستش ولی ایشون طلاق گرفتن 

عقیده هر شخصی اینطوره ادمی که عاقل باشه خیانتو نمیبخشه 

درسته تجربه ندارم ولی کورم نیستم، ادم اطرافشو میبینه 

خیانت هیچ بخششی نداره. 

ازش خیلی زده شدم خیلی مغروره به شدت

مشاور مذهبی خوب پیدا کن برو پیشش شوهرتو مجبور کن ببرش باور کن زندگیت درست میشه خیلی حیفه زندگیت رو خراب کنی بعد طلاق نه خونه پدری جای راحتی نه مستقل شدن خوبه سر زندگیت باشی هرجا بری ارج و قرب داری ولی مطلقه باشی نه الان هم که شوهرت میخوادت برنگردی جات فورا پر میشه غیرت الکی نداشته باش برگرد شوهرت خوب میشه صبور باش خدا آدمهای صبور رو دوست داره زندگی متاهلی خیلی ارزش داره اونایی که میگن برنگرد گوش نده چند سال دیگه تنها میمونی کی میخواد به دادت برسه سوره ی طلاق رو بخون هرشب محبت شوهرت بهت زیاد میشه خواهرانه بهت میگم برگردی بهتره

خب شما دیگه تو این سن اونم با یه بچه به اون صورت موقعیت ازدواج برات گیر نمیاد به ۵۰ سالگیت فکر کن بخ ...

شوهر سابقم اوایل یعنی تا دو سال اخیر خیلی خوب بود هم خانواده آش هم خودش نمی‌دونم چرا اینقدر تغییر کرد یهویی