2777
2789

من رشتم تجربیه اما همیشه یه حسی نسبت به رشته های کادر درمان دارم حس میکنم محیط بیمارستان افسردست ، انگار ک از لحاظ روحی توانایی کار کردن تو اونجا رو ندارم 

رفته بودم بیمارستان دیدم محیط بیمارستان خیلیی هم بد نیست ، میشه باهاش کنار اومد ، بخصوص یه مدت ک اونجا کار کنی عادی میشه 

بنظرتون کار کردن تو محیط بیمارستان ممکنه افسردگی بیاره برا ادم؟بخصوص اگه روحیه ات هم حساس باشه 

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سختیای خودشم داره کثیف کاری زیاد داره یذره بعدم باید طاقتت زیاد باشه

ببین آدم صبوری هستم ولی روحیم خیلی حساسه مثلا میبینم یکی مریض شده تا چند روز تو فکرشم و حالم بده

به نام خدا. باسلام.من مادرم کمک پرستاره. به نظرم کلا بیمارستان چون انواع اقسام افراد با مشکلات مختلف وجود داره و همه در حال گریه کردن و درد رنج هستن این درد و رنج ها روی در و دیوار بیمارستان اثر می گذاره مخصوصا قسمت سردخانه. و کلا احساس افسردگی و درگیری ذهنی شدید و گاهی اوقات چیزی شبیه به اختلال استرس پس از سانحه رو منتقل می کنه. 

باتشکر. 

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

ببین آدم صبوری هستم ولی روحیم خیلی حساسه مثلا میبینم یکی مریض شده تا چند روز تو فکرشم و حالم بده

پس بخون برای دندون پزشکی و دارو چون اکثر رشته هاش همینجورین

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

به نام خدا. باسلام.من مادرم کمک پرستاره. به نظرم کلا بیمارستان چون انواع اقسام افراد با مشکلات مختلف ...

سلام 

بله موافقم باهاتون حالا فکر کن هر روز هر روز بخوای اونجا کار کنی 

مدام با آدم هایی ک حال خوشی ندارن سروکار داری 

انگار بعد یه مدت بی حس میشی کلا

پس بخون برای دندون پزشکی و دارو چون اکثر رشته هاش همینجورین

این رشته ها یکم قبولی شون سخته و باید برا کنکورتم هزینه بکنی بخصوص با وجود دوستان سهمیه ایی 

سلام بله موافقم باهاتون حالا فکر کن هر روز هر روز بخوای اونجا کار کنی مدام با آدم هایی ک حال خوشی ند ...

به نام خدا. باسلام.!!! (این تیکه کلاممه). به نظرم کلا بیمارستان محیط آلوده آیه چه از لحاظ روحی چه از لحاظ بهداشتی خوش به حال خودم که رشته کامپیوتر انتخاب کردم راحت شدم. 

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

فامیل ما پرستار بود گذاشتنش بخش سرطانی ها

میگفت انقدر رنگ و وارنگ دیدم انقدر حال بد و فوتی و ... دیدم

کلا پرستاری رو بوسید کنار گذاشت رفت کادر اداری بیمارستان

البته اون 20 سال پیش این کار رو کرد.

پرستاری شغل خوبیه حتی اجر اُخروی هم میتونه داشته باشه

اگه واقعا دوست داری سعی کن خودت رو قوی کنی و بری

به هر حال رسیدگی به بیماران هم خیلی ثواب داره

اما اگه فکر می کنی با دیدن یک مریض حالت بد میشه و نمیتونی کنار بیای برو یه شغل دیگه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...