2777
2789
عنوان

یه نفر تا خونه دنبالم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 72 پست

تو محدودتون دوربین نیست مغازه ای چیزی 

حتما شماره پلاک و بردار بع عنوان مزاحم اعلامش کن پلیس

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چیبگم، نه پلاکی ازش دارم نه میتونم ثابت کنم

مشورت که میتونی بگیری از پلیس

زنگ زدن اشکال نداره 

بگو اینجوری شده چکار کنم

از نی نی سایتی ها بهتر بهت مشاوره میدن چون کارشون همینه

قطعا اتفاقی  نبوده اونایی که میگن دیگه گذشت طرف فق هدفش پیدا کردن خونه بوده 

مامانت گفته دیکه گذشت؟؟ اولشه برو دوربین همسایه رو چک کن با پلیس صحبت کن الان مد شده آدرسارو یاد میگیرن میان هزار کار انجام میدن متاسفانه 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
قطعا اتفاقی نبوده اونایی که میگن دیگه گذشت طرف فق هدفش پیدا کردن خونه بوده مامانت گفته دیکه گذشت؟؟ ...

چیکار مثلا؟😶

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قطعا اتفاقی نبوده اونایی که میگن دیگه گذشت طرف فق هدفش پیدا کردن خونه بوده مامانت گفته دیکه گذشت؟؟ ...

اره خودمم حس میکنم هدفش این بود، چون اصلا نه نوربالا میداد نه اشاره میداد ک بخواد باهام حرفی بزنه، فقط عین دیوونه ها پشت سرم میومد

چیکار مثلا؟😶

متأسفانه چند وقت پیش ی خانومه که شوهرش راه دور سرکار بوده یه تعمیرکار آبگرمکن رو از دیوار پیدا میکنه اصرار اصرار ک بچه هام با اب سرد حموم میکنن و شوهرم خونه نیست و اینا آدرس و به طرف میده 

یارو شب اومده در خونه رو باز کردم و به مادره 🥺 امنیت نیست بدبختی ... 

دور از جون اسی کم کمش دزدی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اره خودمم حس میکنم هدفش این بود، چون اصلا نه نوربالا میداد نه اشاره میداد ک بخواد باهام حرفی بزنه، ف ...

پیگیری کن عزیزم کشور تو فساد و لجن داره غرق میشه

متأسفانه چند وقت پیش ی خانومه که شوهرش راه دور سرکار بوده یه تعمیرکار آبگرمکن رو از دیوار پیدا میکنه ...

عجب حیواناتی پیدا میشن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عجب حیواناتی پیدا میشن

خدا لعنتشون کنه

پیگیری کن عزیزم کشور تو فساد و لجن داره غرق میشه

بابا تو مملکتی که به زن باردار رحم نمیکنن و جنایت میکنن

بعضیا میگن نترسونینش

ارس مگه چیز بدیه مکانیزم دفاعی برای بقاست

ادم بترسه پیشگیری کنه بهتره یا بیخیالی طی کنه؟