2777
2789
از نظر بقیه دوست داشتنی نیستم زیاد مهم نیست هممون افریده خدایم

دلیلش چیه؟

من ی کم دیر صمیمی میشم حس میکنم شاید از این باشه یا این ک زیبا نیسم البته افسردگی هم دارم ممکنه از اینم باشه

اذیت نیستی؟؟من واقعا گاهی حس میکنم توجه لازم دارم

چرا حتی اون روز به مامانم میگفتم مگه من چمه که همه سرکلاس باهم هستن بعد هیچکس نمیاد پیش من بشینه یا صحبت کنیم ورفیق بشیم ومنتظرم باشه 

اصلا نمیدونم  یهو چیشد من دورم شلوغ بود انگار بمبی چیزی زدن وسط زندگیم همه چی پاچید ازهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مناز بچگی دوست داشتم محبوب باشماما خب ن اونقدر توانایی ارتباط گرفتنم خوبه ن زیادی حوصله‌ی بقیه رو دا ...

منم خیلی دلم میخواد دوسم داشته باشن ولی خب اصلا اینطور نیست

دلیلش چیه؟من ی کم دیر صمیمی میشم حس میکنم شاید از این باشه یا این ک زیبا نیسم البته افسردگی هم دارم ...

نمیدونم نسبت به بقیه اروم ترم البته چند روز بگذره با همه صمیمی میشم گرم میگیرم ولی بازم دوست داشتنی نیستم

من خیلی جدیم ( تو جمع) چون درونگرام همیشه تو خودمم خوشم نمیاد من اول برم با کسی هم صحبت بشمچون همیشه ...

منم اینطورم و اطرافیان فک میکنن مغرورم درحالی ک اینطوری نیست

حس میکنم واس ازدواج هم ب مشکل میخورم

دلیلش چیه؟من ی کم دیر صمیمی میشم حس میکنم شاید از این باشه یا این ک زیبا نیسم البته افسردگی هم دارم ...

ربطی به زیبایی ندارن اونایی که خیلی اجتماعی هستن میبینی زیاد دورشون شلوغه با اینکه چهره معمولی دارن

منم اینطورم و اطرافیان فک میکنن مغرورم درحالی ک اینطوری نیستحس میکنم واس ازدواج هم ب مشکل میخورم

حالا یه چیزی بگم😄

من همسرم بیش از حد اجتماعیه 

همش دوست داره تو جمعیت بره

ما تا حالا بعد ۴سال یه مسافرت تنهایی نرفتیم 

۹۰ درصد مواقع جاهایی که میریم با کسیه

من سعی کردم کنار بیام

اون اوایل که عقد بودیم چون خونشون شلوغه من همیشه تو خودم بودم خانواده اش فکر میکردن من ناراحتم یا قهر کردم 😓