2777
2789

دماغ من عمل نیست ولی همین مشکلو دارم چون سربالاست😁 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز زوده دختر خوب من طبیعی طبیعی عمل کردم یک ساله الان عالییییی شده بخدا تا پنج شیش ماه اول یه ذره ...

پروف خودتونین؟

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

فدات بشم عزیزم از هوش و اومدن و عمل هیچی نمیدونی خیلی آسونه ولی بعدش کلافگی زیاد داره بیتی کیپ میشه ...

خدا نکنه دورت بگردم 

بعد به هوش اومدن چطوری با اون زخم راه میری؟

سخته ، حموم چی؟

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

من خودم عملیم ولی طبیعی عمل کردم بعضیا انقدر نوک بینی رو میدن بالا اینجوری میشنو خیلی زشته

لبنیات استخونی بود یا گوشتی؟!

الان راضی هستی؟!کجا عمل کردین ؟کدوم دکتر 

من نیم فانتزی میخام عمل کنم

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

هنوز زوده دختر خوب من طبیعی طبیعی عمل کردم یک ساله الان عالییییی شده بخدا تا پنج شیش ماه اول یه ذره ...

عوارضش تا اخر عمره میمونه یا رفع میشه؟

چه مشکلاتی داری یا نداری ؟

مثله قبل میتونی با دست بینیتو تمیز کنی ؟

مثله قبل استحکام‌داره؟

شما راحت میتونی تمیز کنی کسی که عمل کرده نمیتونه دست تو بینبش کنه

واقعا؟

چه لذتی رو از دست میدن😄

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خدا نکنه دورت بگردم بعد به هوش اومدن چطوری با اون زخم راه میری؟سخته ، حموم چی؟

راه رفتن ک آسونه روز اول عمل هیچی نمیدونی ولی دیگه از شبش کیپ شدن دماغ و حالت تهوع میاد سراغ ادم

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
شما راحت میتونی تمیز کنی کسی که عمل کرده نمیتونه دست تو بینبش کنه

جدی؟ نمیتونه؟ باید با دستمال تمیز کنه دیگه

تا چند وقت نمیتونه

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

من سکیال تو کلینیک کار میکردم تمام ترمیمی هایه عمل اونایی بودن ک طبیعی عمل کردن الان میخان دماغون نیمه فانتزی یا عروسکی بشه

خودم دماغم نیمه فانتزیه و اصلا هیچی معلوم نیس