من یه بار این کارو کردم از بعد صبحونه هیچی ندادم حتی میوه گفتم گشنه شدین بگین ساعت 9 شب گفتن غذا میخ ...
دختر من قبلاً خیلی بد غذا بود الان خدا روشکر خیلی خوب شده هر غذایی نمی خوره مثلاً مربا و تخم مرغ آب پز برای صبحانه لب نمیزنه یا الویه و ذرت کلا خیلی غذا ها هست که نمی خوره اما وعده های غذایی رو مرتب می خوره و خیلی هم دوست داره با دست بخوره دیگه خیلی کم تنقلات براش میدم چون با غذا سیر میشه الان دو ماه هست یه نودل تو خونه هست هر سری میبینتش میگم شام میدم و یادش میره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه پشت هم بیار اولش آدم اذیت میشه اما بعدش باهم بازی میکنن واسه من دوسال فرقشونه از صبح که پامیشن ب ...
چندسالشه؟؟؟ بچه های منم ۲سال و ۳ماه اختلاف دارن
پسرم ۵ دخترم ۳ . بازی مبکنن خوبه وقتی دعواشون میشه مثل سگ و گربه میشن
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
خیلی. یه وقت میبینی پسرم مد میکنه یکهفته لب به برنج نمیزنه یه هفته خورشت نمیخوره اصلا یه وضعی
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
بچه پشت هم بیار اولش آدم اذیت میشه اما بعدش باهم بازی میکنن واسه من دوسال فرقشونه از صبح که پامیشن ب ...
من الان باردارم و بعد از عید به دنیا میاد اما پشت سر همی نیستن قبلاً یه سقط داشتم پارسال بعدش زود اقدام نکردم فاصله افتاد دخترم سال بعد میره پیش دبستانی اما هم جنسیت هستن خیلی دوست دارم هم بازی بشن
لامصب این کار دل قوی میخواد من ندارم اصلا بزارم غذا نخوردن تا زمان خودشون
اما من قبلاً میشد که یه وعده دخترم نخوره زیاد سخت نمیگرفتم اما پسر دوستم سه سال و نیم داره خیلی بیشتر از ظرفیتش غذا میکنن تو معدش با زور غذا اگه بخوای با زور هم بدی در حد نیم سیر نه زیاد
دخترم دلارام ۶ سال دلنیا ۴ سال خیلی قشنگ خاله بازی میکنن
خداحفظشون کنه .همجنسا راحت باهم کنار میان