فردا دادگاه داره، سبالنبی انجام داده و حکم سب النبی اعدام هست
10 سال هم که حبس داشت
امیدوارم بلایی سرش نیاد...
پشمکپورم🎀نینییار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم
خدا نکنه اعدام بهشه مگه چیکار کرده مگه آدم کشته .اونی که باید اعدام بشه یکی دیگست
++
پشمکپورم🎀نینییار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو لایو از دخترا نوجوان سوالات جنسی میپرسید از چنین آدمی حمایت میکنی ؟؟؟ اختیار صحبت تا جایی باخودشه ...
دختر نوجوان اگه دوست نداشت میتونست جواب نده
تشویق به فرار از خونه؟ بهترین کار
خونه ای که توش دعوا هست، ازادی نداری، انگار تو زندانی بخوام 100سال دیگه هم نباشه
اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
میگن چند وقت پیش توی زندان قرص خورده که خودکشی کنه😔
بگردمممم