2777
2789
عنوان

کاش خودمون کاربرهای خیانت کارو بشناسیم و باهاشون هم کلام نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 123 پست

منم این کاربری رو دیدم یه دفع یه زنه گذاشته بود برم مهمونی مختلط اینم گفته بود برو خوش بگذره منم بهش گفته فردا بهش تجاوز کنن و... تو پاسخگو هستی والا بخدا 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشناسمشون خاطرم هست یکبار هم تو تاپیک افغانی باهاشون بحث کوچیکی داشتم چون بشدت ازشون دفاع میکرد

اره منم اونجا بودم هی چرت و پرت تحویل میداد آخرشم تاپیکه ترکید

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

همون که میگفت رفتن خانوما به قبرستون کراهت داره😅😅

کاش راجب روابط نامشروع هم احکام بلد بود 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

چیکارشون دارین.دوست داره چندتا چندتا باهم داشته باشه.ازوقتی بعضی چیزارو شنیدم بخدا اینابرام کم رنگ شده.یعنی فقط برخوردشهاب سنگ بازمین میتونه این کثافتهارو پاک کنه.ازانسان بودن خجالت میکشم

منم بارها خواستم نی نی یارا واسش تگ کنم

الان تگ کنین اعتراض کنین 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
من از وقتی فهمیدم دنبال اکسشه دیگه تاپیکاش نظری ندادم

حال ادم از وجودش بهم میخوره