2777
2789

نی نی یار ها که کاری نمیکنن

چرا یه فردی باید تو سایت عمومی که هزاران ادم هست تو بیو بنویسه متاهل و کنارش بنویسه کاش کنارم بودی (برای اکسش) 

همش عکس اکسش رو منتشر کنه و روابط نامشروع و خیانت رو عادی جلوه بده؟ 

تاپیک هاش رو چک کنید همش راجب اکسش هست، به حدی روابطشون پیچیده هست که معلوم نیست کراشش کیه اکسش کیه همسرش کیه، اکس همسرش کیه و همگی هم باهم در ارتباطن!! 

@niniyar_3    

به نظر من این تاپیک ها اهدافی دارن وگرنه باورم نمیشه برای کسی اینطور روابط عادی باشه 

کاش به احترام کاربر هایی که تعهد براشون مهمه این کاربر رو تعلیق کنی تا جو اروم بشه

برای خودشم میخواستم پست بزارم که دعوا شد قفل کردن 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
این کاربر رو میشناسم

دیگه از حد گذرونده

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همونیه که زده همسر مهندس ؟؟

بله 

حقققققخیلی رو مخه نمیدونم چرا تعلیق نمیشه این اسکل

لطفا شماهم اعتراض کنید حداقل شاید رسیدگی بشه 

سایت بارداری جایی برای رواج فساد نیست 

همون که میگفت رفتن خانوما به قبرستون کراهت داره😅😅

خودشه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

میشناسمشون خاطرم هست یکبار هم تو تاپیک افغانی باهاشون بحث کوچیکی داشتم چون بشدت ازشون دفاع میکرد

کاری به این ندارم نظر شخصیه 

ولی فساد و خیانت رو دارن عادی جلوه میدن 

قبح شو میشکنن

لطفا شماهم اعتراض کنید حداقل شاید رسیدگی بشه سایت بارداری جایی برای رواج فساد نیست

چندین بار نی نی یارو تو تاپیکاش تگ کردن اصن انگار نه انگار

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋