2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28700 بازدید | 383 پست

زنای محصنه و غیر محصنه...

این همه گناه..آدم قلبش به درد میاد💔

خدایا عاقبت ما رو بخیر کن...

استارتر فقط خدا میتونه کمکت کنه...توبه کن از ته قلبت..

خیلی وحشتناکه! الان اون پسر هم باشما رابطه داشته هم با زنداداشت...

مگر خره خصه بیری بنی و مین سرت...اینو دیگه به لری گفتم

ببین تو چن راه داری یا اینکه پول بدی به یکی گوشی پسره رو هک کنن عکساشورو دراری یا اینکه یه روز زن داداشتو وقتی میره پیشش تعقیب کنی ازش فیلم بگیری یا اینکه چن نفرو اجیر کنی حال پسره رو بیارن سر جاش

یه کنکوریه روانی👀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اسکرین گزفتی از عکسها؟؟.

نگو به داداشت حالا یه آتو از زن داداشت داری.

رابطه زن داداش با دوستش رو خراب کن.

به زن داداشت بگو عکسهات رو دارم،خودت رو جمع کن وگرنه لومیری

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بسه عزیزم گریه زاریو بس کن الان مدرکی نداری بری چی بگیء؟ بنظرم یه فکری کن اول به پسره پیام بده به یه بهونه ای عکسارو از گوشیش وردار بعد همونارو نشون داداشتت بده اون بنده خدا باید حقیقتو  بدونه

حالا میخای چیکارکنی؟بنظرم برو با زنداداشت اول حرف بزن.بهش بگو یارو ازت فیلم داره ازت آتو جمع کرده گم ...

با زن داداشم واقعا رابطه ام خوب نیست اصلا نمیتونم ببینمش چ برسه برم باهاش دهن ب دهن شم. اصن نمیتونم تهدید کنم میگم نکنه اونم چیزی بیشتر بدونه. ممنونم از نظرت

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
گیر میاریهول نشوعصبی نشوبا آرامش انجام بدهزنداداشت اوضاعش خرابهراحت می‌تونی گیر بندازیشفقط تمرکزتو ب ...

ممنونم عزیزم

ببین تو چن راه داری یا اینکه پول بدی به یکی گوشی پسره رو هک کنن عکساشورو دراری یا اینکه یه روز زن دا ...

راه سوم دردی از من دوا نمیکنه. واقعیتش هنوز حس میکنم چیزی از احساسم نسبت بهش کم نشده!😭😭ولی چشم مورد اول و دوم حتما فکر میکنم

اسی اسکرین گزفتی از عکسها؟؟.نگو به داداشت حالا یه آتو از زن داداشت داری.رابطه زن داداش با دوستش رو خ ...

ن گل رو گوشی پسره بودن.

بسه عزیزم گریه زاریو بس کن الان مدرکی نداری بری چی بگیء؟ بنظرم یه فکری کن اول به پسره پیام بده به یه ...

چشم عزیزم.هدف خودمم همینه منتها از واکنش داداشم میترسم...خیلی دوسش داشت دختر رو ب سختی بهش رسید . از اینورم قضیه من..بمیرم داستان بدی براش پیش میاد😭😭

بنظرت ممکنه برای اینکه ثابت کنه فتوشاپ نیست مدرک برام بفرسته؟ اینم فکر خوبی بود مرسی عزیزدل

ممکنه سوتی بده اما تابلو نکن سفت بگیر که به زنداداشت اعتماد داری و حرفاشو باور نداری و باهاش تموم کن ، این همه اعتماد رو ببینن خیالشون راحت میشه خود زنداداشت هم سوتی میده، فعلا غیر این هیچ کاری نکن به نظرم،