2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19479 بازدید | 335 پست
ولی ما خیلی وقته باهمیم اما زن داداشم هنوز ی سال نشده ک عروسی کرده

از کجا معلوم زنداداشت قبلش با این پسره نبوده 

الان هر کاری کنی بضرر همه هست آبروی خودت داداشت خانوادت زنداداشت همه خانوادت بهم میریزه فعلا فکر خودت و بکارت از دست رفتت کن بعدم مدرک جمع کن از زنداداشت تا بتونی به داداشت ثابت کنی ک زنداداشت نزنه زیرش

در مورد طرز فکرم باید به شما توضیح بدم؟!

نه ولی تا وقتی شما هم درمورد طرز فکر ما نظر ندی !

و نگی اینحا کاربرا پرت هستن ‌و تو ۳۰سال پیش موندن چون ماها درمورد رابطه زنا بین استارتر و پسره نظر دادیم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو تاپیکای قبلیت گفته بودی ۴۰۲ نموته دولتی قبول شدی 

در بهترین حالت الان ۱۷ سالته 

ینی از ۱۲ سالگی باهاش بودی 😳😐💔

امیدوارم واقعی نباشه وگرنه واقعا خدا کمکت کنه 

نمیدونم باید چیکار کنی ولی به داداشت چیزی نگو 

اول و آخرش بازنده خودت میشی 

با پسره بهم بزن ببین خودشون یه غلطی میکنن 

ماه پشت ابر نمیمونه 

داداشت چند وقته ازدواج کرده .بچه داره؟ 

اگه ب داداشت بگی ی درصد فک کن بره پسره رو بکشه بخاطر غیرت خواهرش و زنش اونوقت شما دوتا ،ی بی گناه رو ...

میترسم از همینا میترسم...نمیدونم چیکار کنم..

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
تو ۱۶ سالته بعد میگی خیلی وقته باهمین لعنتی یعنی از چن سالگی باهمین!!!!!رحمت بیاد ب خودت

کی گفته ۱۶ سالمه؟؟؟ چرا فقط میخواین ب مردم تهمت بزنین...ب فکر مردم نیستین اصلا...کاربری به اسم خواهرزاده کلا من همین چن تا تاپیک اخر رو زدم

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
خواهشا اسم ترمیم نیارید این خانم دیگه باکره نیست باید حقیقتو به همسر آیندش بگه کیو گول بزنه اخهراه و ...

بله  درست میکید و عقد هم باطله 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
میترسم از همینا میترسم...نمیدونم چیکار کنم..

چندسالته؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چرا فک میکنی برا من مهم نیستمن الان هم دلم شکسته هم عذاب وجدان دارمهم ب فکر آبرومم ...حالم اصلا خوب ...

میتونی با ی مشاور حقوقی اونم خانم صحبت کنی یا نه؟

این آقا مطمئنن فکرای زیادی تو سرشه

یکم آروم باش و کارو خرابتر از اینی که هست نکن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بله عادیه و سرم به کار خودمه.اوکی؟

باشه برا شما عادی باشه اشکال نداره ولی مانمیتونیم بیتفاوت باشیم ما داریم تو جامعه زندگی می‌کنیم خانواده ی ما و بچه های ماهم کنار همین آدما بزرگ میشن پس مهمه برامون طرز تفکرشان چی باشه

بفرما جلو ته صف مال خودمه