2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28649 بازدید | 383 پست
دور پسره را خط بکش با زن داداشتم صحبت کن و بدون ک بدون مدرک صحبت کردن حماقته بدون مدرک کاسه کوزه ها ...

منم از همین میترسم...از اینکه حرفم رو نشنون از اینکه بگن تهمت میزنی..نمیدونم چ غلطی کنمممم

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای خدایا چقدر وقیحه مردک اسی بنظرم این بیشرف یه خصومتی با داداشت داشته که هم با خواهرش هم با زنش همچین کاری کرده اخه چیه این حیون شما دوتارو جذب کرده که خامش شدین تن به این کار دادین شما که هیچی اون زن داداش بیشرفت چرا همچین غلطی کرده هرزه خانم خدا نگذره از همچین ادمایی

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
کارشماهم کمی ازکارزنداداشت نداره بیچاره داداشت چه خبره دورش 😵‍💫

کلا ماجرای این خانواده تف سربالایی

اون نره هرزه بگو که از زن و خواهر طرف فیض برده

من باشم میدم چند تا مردای فامیل به حساب پسره برسن 

زن داداشه هم باید ی فکری به حالش بکنند اونم بد کرم داره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

عزیزم خیلی بد شرایطی شد . خدا کمکت کنه . میتونی ی کاری کنی . پسره ک تموم شدبیخیالشو  بعدش برا خودتم برم تزمیم نمیدونم اگه رابطه انچنانی داشتی بعدش یجورایی از طریق مادر خواهر یا هرکس دیگ بفهمون زنداداشت داره خیانت میکنه که پسره نفهمه از طرف تو بوده 

منم از همین میترسم...از اینکه حرفم رو نشنون از اینکه بگن تهمت میزنی..نمیدونم چ غلطی کنمممم

از اون پسر دور شو داداشتم کم کم میفهمه خیانتو نمیشه مخفی نگه داشت

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
من اولش فکر کردم همسرته. برای این آدم ذره‌ای ناراحت نباش. مثل زباله بندازش دور. به برادرت هم بگو حوا ...

خبلی وقت بود همو می‌شناختیم...

اگه داداشم نفهمه چی من عذاب وجدان دارم بعد...حال روحی خودم ب درک‌...

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍