2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28650 بازدید | 383 پست

این رابطه که ارزش فکر کردن هم نداره فقط برو یه آزمایش hiv و hpv بده حتما.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

دور پسره را خط بکش با زن داداشتم صحبت کن و بدون ک بدون مدرک صحبت کردن حماقته بدون مدرک کاسه کوزه ها  سر خودت شکسته میشه و تو میشی خواهر شوهر  حسود تهمت زن و زن داداشت عروس معصوم و بی گناه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خدااااا من چطور برم به داداشم بگم ...چطور بگم دختر نیستم از دوست صمیمیت که زنت باهاش خوابیدههههه ...

الهی بمیرم واسه داداشت طفلی بیخبر از همه جا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من ...

من اولش فکر کردم همسرته. برای این آدم ذره‌ای ناراحت نباش. مثل زباله بندازش دور. به برادرت هم بگو حواست به دوستت باشه و بهش اعتماد نکن. برادرت خودش تا تهشو متوجه میشه. بقیه‌شو دیگه بسپر به خودش که تصمیم بگیره.

و عذر میخوام عزیزم، ببخش اینجوری میگم، دیگه با دوست‌پسر خیلی زود رابطهٔ جن..سی بر قرار نکن. من که میگم اصلا نکن. ولی اگه هم کردی، زود نه‌. طرفت رو بشناس اول قربونت برم. و شأن شما خیلی بالاعه عزیزم، شما یه خانمی، مثل گلی و باید باهات مثل یک گل رفتار بشه. به هر نوع رابطه‌ای به خاطر خوشایند یه مرد راضی نشو. ببخش، رفتم چند تا از تاپیک‌هاتو خوندم.

موفق باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

مردک حرف مفت نزن زن برادرشه حتما دو روز دیگه از رابطه نامشروع براشون بچه آورد باید قربون صدقش برند!در ضمن با رل ایشونه رابطشون

تو اگه زنت دوست پسر داشت میتونی خوشحال باشی و دخالت نکنی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

اقا میگم طرف تو رابطه بودم زندگی دیگران کدومهههه

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

اقااااااا چرا درست فکر نمیکنید ؟؟؟ 

استارتر مشخصه سنش پایینه بره بگه هم کسی حرفشو باور نمیکنه ! 

بعدم من موندم پسره چرا باید پته خودش و بریزه رو آب ؟ به جا اینکه بگه ن اینجوری نیست و فلان آمده عکسم نشونت داده ؟ ممکن نیست اصلا 

چون خودشم می‌دونه داداشت بفهمه چ بلاییی سرش میاد فکر نکنم آنقدر اصکل باشه 

بجای کارت میلنگه 

(:A__•~•__M:)