2777
2789

واقعا همه چیزایی که میگه برای مردی هست که کلا بی عیب و نقصه

ما یه مرد بی عیب و نقص نداریم اصلا. همه ما یه نقصایی داریم بالاخره.

ازش متنفرم 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فرد مهمی🤣

نظر این آدما رو جدی نگیرید 

چار تا لوازم آرایش گرفته دستش فکر کرده پروفسوره

با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

کاتوزیان دیگه شورشو در اورده بنظرم

جدیش نگیر

یه سری حرفاش درسته 

ولی دیگه خیلی ایده آل گراست

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

کاتوزیان دیگه شورشو در اورده بنظرمجدیش نگیریه سری حرفاش درسته ولی دیگه خیلی ایده آل گراست

اره خب من بعضی حرفاشو میپسندم ولی واقعا خیلی کمال گراست خب هیچ مردی کامل کامل کامل نیست خودمونم اینجوریم