2777
2789

به جان پدر مادرم راس میگم یه روز مامانم رفته بود نونوایی. منم خونه تنها بودم  منم اتاق نشسته بودم پرده هم کشیده بودم .مامانم هروز به گل های باغچه با صدای بچه گانه میگه سلام گل های عزیزم خوبید.

بعد منم که اتاق نشسته بودم عین هم جمله رو شنیدم قشنگ واضح و رسا بعد رفتم حیاط دیدم کسی نیست قشنگ برگام ریخت پنج دقیقه بعد مامانم آمد بهش گفتم اصلا قبول نکرد گفت توهم زدی بعد گفت بخدا منم ترسیدم دختر

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

فقط صدا شنیدی. 

من خودشون رو دیدم 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو که شنیدی من میدیدم حتی صدای لباس عوض کردناشونو فرار کردناشونو بخدا 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

عزیزم این توهم های شنیداری خیلی تعریف شده و عادیه

یعنی‌میخوای بگی یه جن اومده صدای مادر شما رو تقلید کرده؟

که چی بشه؟؟!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اره منم صدا شنیدم

مامانم سفر بود منو بابام نشسته بودیم حرف می زدیم 

یهو یکی صدا زد 

صدای مامانم بود 

فک کردیم زود تر برگشته سوپرایزمون کنه در باز کردیم 

هرجای خونه کشتیم نبود

زنگ زدیم دیدیم هنوز سفر هست

باز نشستیم باز صدامون زد!

نبود که فقط یکیمون بشنوه که روشن فکرای سایت برچسب شیزوفرنی بزنن

هر دو شنیدیم

نباید تنها باشی

چرا خیلی تنها میمونم 

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
عزیزم گاهی صداها توی مغز تکرار میشن و یه امر طبیعی و علمیه گاهی اسمتو میشنوی با صدای مامان بابا یا خ ...

ببین میدونم چی میگی اینجور هم صدم ولی این که میگم قشنگ واضح و رسا بود جوری که پاشدم رفتم حیاط دنبال مامانم گشتم