2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر گفت اصلا رابطه نداشته باشیولی شوهرم حرف گوش نکرد الان دوباره ترشحات زیاد و پنیری دارم خطرناکه ؟ ...

عزیزم عفونت تو بارداری خب معلومه ک خطرناکه اگ خیلییییی باشه ممکنه کیسه اب بترکونه ب شوهرت بگو ریسک نکنه🙄

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

دکتر گفت اصلا رابطه نداشته باشیولی شوهرم حرف گوش نکرد الان دوباره ترشحات زیاد و پنیری دارم خطرناکه ؟ ...

عفونت که تو بارداری قطعا خطرناکه. یکی از آشناهای ما عفونت داشت دکتر تشخیص نداده بود ۷ ماهه زایمان کرد به زور آمپول و دستگاه ریه های بچه رو درست کردن و تا مدت ها زیر دستگاه بود. بعدا هم که خارج شد خیلی ضعیف بود و حتی نمیتونست گریه کنه. اولین بار که گریه کرد مامان و باباش اشک شوق میریختن. 

این پیام رو نشون شوهرت بده و بگو برای یه لذت نیم ساعته زندگی یه موجود بی گناه و ارامش خونواده‌ش رو به خطر نندازه.

عفونت که تو بارداری قطعا خطرناکه. یکی از آشناهای ما عفونت داشت دکتر تشخیص نداده بود ۷ ماهه زایمان کر ...

وای 

آره میگن باعث سقط و اینا  میشه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤕

معجزه شکر گزاری...

وای آره میگن باعث سقط و اینا میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤕

حالا استرس نداشته باش عزیزم برات خوب نیست. عفونت وقتی خیلی زیاد باشه این جوری میشه. سر خود دارو مصرف نکنی که عفونتت مقاوم به دارو میشه و تو بارداری هم دکتر دستش باز نیست هر دارویی بهت بده. الان فقط مجدد برو دکتر و بگو ترشحاتت به چه صورته. شاید هم ترشحات نرمال بوده