2777
2789
عنوان

دکوراسیون اتاقم چطوره عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره از پینترست مدل در بیار استفاده کن گل بزار اون عقاب زشت هم بردار راستی شغلت تو حوزه های سیستم و ا ...

اتفاقا عقابه چوبه خیلی خوبی هم هست چقدر گرون گرفتم زمان خودش ولی چشم میذارمش جای دیگه 

چقدر سلیقه ها متفاوته  واقعا😅 نه عزیزم توی این زمینه ها نیست

اتفاقا من بخاطر رنگ چوبشون دوست دارم و نوعن ولی مرسی از نظرت عزیزم قابل احترامه

خوبه که دوست داری عزیزم 

مهم سلیقه و نظر خودتونه 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اتفاقا عقابه چوبه خیلی خوبی هم هست چقدر گرون گرفتم زمان خودش ولی چشم میذارمش جای دیگه چقدر سلیقه ها ...

اخ دوست دارم بیام خونت فقط تغییر بدم خیلی سن بالا چیدی مثل دهه ۶۰🤣 خب سلیقه هست ولی سبک من مدلیه تو پیرنیا وسایل ساده با یک عالمه گل حالا برات عکس بتونم میفرستم خیلی قشنگ تر میشه 

لطفا برام دعا کنید
اخ دوست دارم بیام خونت فقط تغییر بدم خیلی سن بالا چیدی مثل دهه ۶۰🤣 خب سلیقه هست ولی سبک من مدلیه تو ...

مرسی عزیزم 

حجم وسایلم  خیلی زیاده خانومی و جام کم 

یعنی ۱۵۰ متر هست خونم ها ولی این وسایل یه ۲۰۰ رو دست کم میخواد و همشون رو دوست دارم و نوعن حقیقتا فکر نمیکردم خونم متراژش این باشه

جا روزنامه ای هست به نظرت بذارم توی حال خصوصی خونه؟

آره اگه میاد بذار. مثلا کنار کاناپه یا کنار کتابخونه. از همه قشنگ تر میزتحریرت هست.  جا هست میز توالت رو بذار جای دیگه چون خیلی کنج افتاده. اگه میز تحریر و کتابخونه کنار هم باشه قشنگ تره. به نظرم کلا یه تغییر دکوراسیون بده. اگر هم که نمیخوای میز کوچیک ها رو از بینشون بردار

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

شبیه آنتیک فروشیهاست

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است