2777
2789
عنوان

کدوم مقصریم من یا شوخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیم ساعت طول کشیده بیشتر عروسی دوستش بود😕بار قبلم دی. رسیدیم عروسی سر لفت دادنای من

تقریبا تقصیر هردوی شماست عزیزم شماکه بچه کوچیک داری همیشه ان تایم باش و برنامه ریزی داشته باش ک تقصیرا نیوفته گردنت

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
تقریبا تقصیر هردوی شماست عزیزم شماکه بچه کوچیک داری همیشه ان تایم باش و برنامه ریزی داشته باش ک تقصی ...

خیلی بی برنامه و گیجم بدتر وسواس دارم و همیشه دیر میکنم همه جا و تو همه چی باردارم هستم کمرم بدجور دردمیکنه یکاری میکنم ی ساعت استراحت میکنم ولی خب قبلا هم اینچوری بودم

توروخدا تاپیکاتو نگاه کن

همش نوشتی شوهر احمقم شوهر فلانم شوهرم اینجوری گفت شوهرم اینجوری کرد شوهر فلان شده ام شوهرم شوهرم شوهرم!!!!!

دلم سوخت برای شوهرت

چقدر درگیری!

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
خیلی بی برنامه و گیجم بدتر وسواس دارم و همیشه دیر میکنم همه جا و تو همه چی باردارم هستم کمرم بدجور د ...

خوب پس ببین عزیزم بار اولتم نبوده پس همیشه جلو جلو کاراتو بکن مثلا اگ ی شب میری عروسی از صب کاراتو شروع کن ظهر برو ارایشگاه ک حاضر باشی 

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
یعنی ببخشمش؟!

بهش بگو ناراحتی بگو درست عصبی بود ولی همین رفتارش باعث شده شب خوبی نداشته باشی روزندگیتون تاثیر بذاره باعث دوری بینتون بشه  بگو چقدربرات مهم حق داشته ناراحت بشه ولی راهش بی احترامی نیست  باقهر هیچی درست نمیشه 

من نمیفهمم وقتی مثلا منتظری مهمون بیاد یا همین شما که رفتی آرایشگاه و شوهرت قراره بیاد دنبالت

چرا نباید گاهی یه نگاه به گوشی بندازید؟؟؟؟ من یبار جایی دعوت شدم سر تایم رسیدم

زنگ زدم رو گوشی طرف که واحد چندی که زنگ واحد رو بزنم مثلا جواب نداده ده دقیقه یه ربع پایین در منتظر موندم! بعد دیگه داشتم برمیگشتم به سمت خونه که دیدم زنگ زد که عه داشتم دوش میگرفتم! خب آدم حسابی طرف که الاف جنابعالی نیست که شماره واحد رو که ندادی به ذهنتم که نرسید تلفن رو کنار خودت داشته باشی که طرف زنگ زد بهش بگی کجا هستی ...

واقعا نمی فهمم این چه کاریه 

چیکار کنم

وقتی اومد عذرخواهی کنه، کلمه به کلمه حرفاش را بگو بهش و بگو من بهت همچین حرفایی بزنم چیکار میکنی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹