2777
2789
دلت میاااددد ی بچه که مثل خودت خوشگل باشه🥹😂

بخاطر بچه نه،بخاطر شرایط🥲

من توی این شهر غریبم هیچکس رو ندارم شوهرم هم صبح زود میره سرکار ۱۲ شب میاد ماشین هم نداریم بیمه هم نداریم 

بیارمش ک چی بشه😔

من ازونا نبودم که قبل ازدواج بچه دوست داشته باشم هیچ وقتم بهش فکر نکرده بودم ولی بعد از ازدواج کم کم به این نتیجه رسیدم آدم حداقل سه چهارتا بچه باید داشته باشه حتی اگه توان جسمی و روحی و توان مالیت اجازه بده بیشر

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگفت همون موقع هم یه بچه ش 4 ساله نشسته بود یکی هم 6 ماهه بغل خانوما دست بدست میشد خودشم خیلی خوشحال ...

😁خب اینجوری که نمیشه باید بگه.. 

سخته خدایی ورس و بچه با هم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مشکل نقص سیستم ایمنی بدن دارم ک اصلا اجازه بارداری نمیده .

درمان داره؟ 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
عزیزم چطوری مشکلتو متوجه شدی چه دکتر یا تخصص یا ازمایشی؟منم فکرکنم دارم

دکتر های ایمونولوژی بالینی ازمایش سی دی مارکر، انتی تی پی او و انعقاد خون دادم ....اونجا تازه فهمیدم مشکلم چیه وگرنه دکترهای زنان میگفتن بی علت .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بخاطر بچه نه،بخاطر شرایط🥲من توی این شهر غریبم هیچکس رو ندارم شوهرم هم صبح زود میره سرکار ۱۲ شب میاد ...

ما هم نه ماشین داریم نه بیمه برای زایمانم رفتم بیمه سلامت کردم خیلی خوب بود 

همسرتم سرکاره بچه بیار مشغول باشی باهاش 

خدابزرگه حداقل یکی رو بیار روزیش میرسه

ما هم نه ماشین داریم نه بیمه برای زایمانم رفتم بیمه سلامت کردم خیلی خوب بود همسرتم سرکاره بچه بیار م ...

بیمه سلامت کنم هزینه های بیمارستان رو قبول میکنه؟ 

از زایمان میترسم فوبیا دارم میخوام هروقت باردار شدم فقط سزارین کنم

😁خب اینجوری که نمیشه باید بگه.. سخته خدایی ورس و بچه با هم

سخنرانیش راجع به بارداری و شیردهی بود میگفت برای زن مفیده و ... ولی تو حرفاش گفت پسر بزرگم خیلی کمکم میکنه و بچه های بزرگتر هوای کوچیکترا رو دارن

برای بعضی ها به دارو خداروشکر جواب میده ولی از من ک تاحالا نه ....

عزیزمنم مرده زایی داشتم این مشکل باعث مرده زایی هم میشه؟؟

ببخش میپرسم اخه نگرانم 

امیدت بخدا باشه ان شالله ک حل میشه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
عزیزمنم مرده زایی داشتم این مشکل باعث مرده زایی هم میشه؟؟ببخش میپرسم اخه نگرانم امیدت بخدا باشه ان ...

بله امکان داره ولی امکانش کمه  بیشتر بخاطر انعقاد خون ممکنه که خون ب جفت جنین نرسه و باعث مرده زایی بشه .ازمایش انعقاد خون راحتما بده

چرا؟؟ منم بیکاری خود ایمنی دارم

بیکاری خودایمنی تاحالا نشنیده بودم از کجا متوجه شدی ک داری و علائمتون چیه؟

بیمه سلامت کنم هزینه های بیمارستان رو قبول میکنه؟ از زایمان میترسم فوبیا دارم میخوام هروقت باردار شد ...

نه عزیزم سزارین اختیاری قبول نمیکنن 

من دولتی رفتم کلی از هزینه هام بیمه داد خودمم از طبیعی میترسیدم ولی واقعا هزینه ش بالا بود بخاطر همین گفتم میرم طبیعی ولی خدا باهام بود بدون درد رفتم دولتی سزارین کردم