2777
2789
عنوان

دختر 10ماهه م کاری نمیکنه هیچی بلد نیست🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 46 پست
وای بخدا اینقد دارم استرس میکشم شیرم خشک شده

باهاش حرف میزنی متوجه میشه؟یعنی نگات میکنه؟

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخنده و ارتباط چشمی داره کامل فقط دست زدن و بای بای کردن رو انجام نمیده

هیچیش نیست، حساس نشو، 

دختر من نه ارتباط چشمی درست حسابی داشت، نه هنوز که 2سال و نیمه هست به صدا زدن اسمش برنمیگرده، دستور اجرا نمیکنه، حرف زدنم تازه کلمه میگه

شش ماه زندگیم جهنم بود از بس تو سایتا میچرخید و حرص میخوردم

بردم دکتر هیچیش نبود، گفت تا 3 سالگی بچه وقت داره

دخترم لجباز لجباز😝

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
وای بخدا اینقد دارم استرس میکشم شیرم خشک شده

چقد سخت می گیری؟ چهار دست و پا میره بلند هم میشه دیگه نگران چی هستی؟

بچه جاری من ده ماهگی مثل یه تیکه گوشت بود هیچ حرکتی به جز دست و پا زدن انجام نمی داد هیچ مشکلی هم نداره. بچه ها با هم فرق میکنن

دغدغه من تو کل اون دوره و لذت نبردن از اون تایم از زندگی چون فک میکردم بچم عقب میمونه ولی دیدم نه با ...

مثلا دختر من با یکی از بجه هایفامیل همسن بود بعد هری میدید دخترمو می‌پرسید حرف میرنه؟میگفتم نه 

میگف وای چرا ؟بچه فلانی که همسن دخترته قشنگ حرف میزنه 🙂

بعد یبار رفتم خ نه همونا دیدم بچه ها دیدی یه اواهایی رو تکرار میکنن 

؟خود مادره از رو اون آواها جمله می‌ساخت میگف بچم حرف میزنه🤐😆مثلا میگف دد وا دد در 

میگف باشه مامان الان درو باز میکنه نینی 🙃

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
نه ولی خب یه دست زدن رو بچه ها از 8 ماهگی باید انجام بدن یا بای بای کردنو

عزیزم پسر منم ده ماهشه دست زدن و بای بای بلد نیست 

باش تمرین کردم فقط نگا میکنه تقلید نمیکنه 

راستی تاپیک میل زدن چرا باید یک سالگی باشه؟؟ 

من دخترم دو ماهگی میل زدن ینی چهل روزش که تمام شد بازم مجرای اشکیش بسته بود و چشمش ورم کرد 

عزیزم پسر منم ده ماهشه دست زدن و بای بای بلد نیست باش تمرین کردم فقط نگا میکنه تقلید نمیکنه راستی تا ...

بار سوم بردم دکتر برای عفونت چشمش شکر خدا با این داروها خوب شد گلم

اسی اون همش ۱۰ ماهششه انتظار داری پاشه بندری برقصه

🤣🤣🤣🤣🤣 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

طبیعیه بعد۱سالگی اوکی میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید