2777
2789
عنوان

اسماعیل زارع جراح بینی

81 بازدید | 19 پست

من تا الان چندین بار تاپیک زدم بازم میزنم میخوام همه بدونن حتی یبارم سرچ کنن اسم این جلاد و بزنن ببینن که که چه خبره 

توروخدا حواستونو جمع کنید اصلا گول چند تا عکس قشنگی که تو پیج میذارن رو نخورید تو روخدا چهرتونو دست هر نابلد احمقی ندید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شوهرم حق داره نمیزاره بینیمو عمل کنم؟؟؟؟؟

ببین مثلا خواهر خودم عمل کرده سال 99استخونی غضروفی بود مشهد عمل کرد طبیعی وقشنگ چهرشم خوب شد بعد عمل 

بستگی داره جراحت کی باشه من اشتباه محض کردم رفتم پیش یه جراح داغون فقط ازروی چنتا عکس قشنگی که رندوم میزاشتن تو پیج 

من فقط چوب سادگیمو خوردم سننم کمه هیچکس راهنماییم نکرد 

کمم خرج نکردم 55 میلیون چیز کمی نیس 

😔فقط اشتباه بزرگی کردم تو انتخاب جراح 

این روزا خودمو میبینم مقایسه میکنم با چیزای که تو پیجه میگم پس چرا من اینجوری شدم 

گول خوردم سادگی کردم اینم شد نتیجش 

تو هم جای خواهرم فقط دقت کن تو انتخاب جراح 

وگرنه خیلیا عمل کردن خوب شده قشنگم شدن 

ولی من داغون شدم 

فقطططططططط تو انتخاب جراح دقت کن همین😔فقط حضوری برو ببین خیلی‌هم به پیج اعتماد نکن  

من خیلی پشیمونم خیلییییی😭کاری ازدستم برنمیاد فقط تحمل کن برم سرکار یه وام بگیرم برم بینیمو ترمیم کنم راه دیگه ای ندارم😔

ببین مثلا خواهر خودم عمل کرده سال 99استخونی غضروفی بود مشهد عمل کرد طبیعی وقشنگ چهرشم خوب شد بعد عمل ...

چندوقته عمل کردی؟؟؟

میگن زیر شش ماه خودشو نشون نمیده 

بابا شوهر لعنتیم میگه اسم عمل بیاری طلاقت میدم😬

یعنی شوهرم حق داره نمیزاره بینیمو عمل کنم؟؟؟؟؟

ولی بنظرم اگه مشکل خاصی نداره عمل نکن مثلا بخاطر یه قوز یا یکم افتادگی نرو زیر تیغ پولتو حلال حروم نکن 

مثلا همون پولو بده دندوناتو کامپوزیت کن 

از یه راه دیگه به چهرت برس 

بینی رو تا جایی که میشه بیخیال شو ممکنه بری پیش یه دکتر عالی بازم مجبور به ترمیم بشی یا مشکل تنفس بگیری تنفست ممکنه مثل قبل نشه 

من جای خواهر کوچیکترت 

پیشنهاد میکنم حتی بخاطر تنفستم که شده عمل نکن خودمم شاخکام بزرگ شده همش اعصاب خوردی نفسم سنگینه وقتی بزرگ میشه شاخکام اعصابم داغون میشه 

همه جوره ضرر کردم اول جوونی 

چندوقته عمل کردی؟؟؟میگن زیر شش ماه خودشو نشون نمیده بابا شوهر لعنتیم میگه اسم عمل بیاری طلاقت میدم😬

نزدیک 7 ماهه من اصلا نوک بینی ندارم 

یه تیکه گوشت نافرم تو صورتمه قیافم شبیه خوک شده 

داغونه از روبه رو 

خدا لعنت کنه دکتر بیشرفمو 

فقط دارم فک میکنم چند  نفر تا حالا کارشون به ترمیم کشیده 

حواستو جمع کن خواستی عملم کنی همه چیییییی رو درنظر بگیر 

نزدیک 7 ماهه من اصلا نوک بینی ندارم یه تیکه گوشت نافرم تو صورتمه قیافم شبیه خوک شده داغونه از روبه ر ...

من الهه خرمی رو انتخاب کردم 

اگه یه زمانیییییییییی راضیش کنم

اگه ترمیم کنی خوب میشه؟؟؟

کلا پشیمونم کردیوالا بینیم بزرگه عمل میخاد😬

دکتر من ناشیه ومنم سادگی کردم تو انتخاب جراح میخوای عمل کنی یه جراحی که معروف باشه گوشتی هستی فقط دنبال جراحی باشه که بتونه فرم بده به بینیگپشتی مخصوصاااااا نوک بینی 

دقت کن کدوم دکتر پروجکشنو کم میکنه کدوم زیاد کدوم تیغه بینی رو پهن میکنه کدوم باریک 

هر چند از روی پیج هم تا حدودی میتونی بفهمی پیجایی که با ادیت نشونن میدن یا از همه جهت واضحححححححح نشون نمیدنو بیخیال شو  

من الهه خرمی رو انتخاب کردم اگه یه زمانیییییییییی راضیش کنماگه ترمیم کنی خوب میشه؟؟؟

من میذارم سر یکسال برم پیش چنتا دکتر نظرشونو بپرسم 

چون الان جاییم بخوام نشون بدم بینیمو میکن زیر یکسال نگاه نمیکنن 

من واسه ترمیم به احتمال زیاد پیوند غضروف نیاز پیدا میکمم چون هم کوتاه شده 

وهم خیلی زاویه داره از نیمرخ