2777
2789
عنوان

به اینکه چند بار به دنیا میایم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 34 پست
منم همیشه فکر میکنم بعد از مرگم باز بدنیا میامولی اون موقع برعکس الان میشم مثلا الان خانم هستم اون م ...

منم همینطور   همش میگم کاش دفعه بعد پسر باشم و تو اروپا یا امریکا باشم و اصلا جایی به نام خاورمیانه رو ندونم ک وجود داره

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خدانیارهولی این با عقل جور درمیاد گرچه با دین جور نیست

البته بعضی موقع ها که احساس میکنم یه صحنه های رو قبلاً دیدم میگم شاید یه اتفاقی برام افتاده واز خدا خواستم منو برگردونه به عقب تا اون اشتباه رو انجام ندم.

واسه همین یک صحنه برام تکراری میشه

وای خدانیارهولی این با عقل جور درمیاد گرچه با دین جور نیست

همیشه این طور تصور میکنم که اگه توی این زندگیمون ادم خوبی باشیم دفعه بعد بدنیا اومدیم خوشبخت میشیم و این میشه بهشت ما  

شاید توی زندگی قبلیم ادم بدی بودم که الان زندگیم سخت میگذره

البته بعضی موقع ها که احساس میکنم یه صحنه های رو قبلاً دیدم میگم شاید یه اتفاقی برام افتاده واز خدا ...

دقیقا اینا بنظرم الکی نیستن شایدم توی  زندگی قبلی مشابهش رو تجربه کردیم

مگه میشه یکی ۱۴۰۰سال قبل مرده باشه بعد تا الان منتظر باشه وهنوزم معلوم نیست چند ساله دیگه باید منتظر ...

به نظرم اون هی داره بدنیا میاد و از دنیا می‌ره 

ازون نفع تا حالا کل دنیا رو هم تجربه کردهاز وقتی که غار نشین بوده تا الان که همه امکاناتی اختراع شده.