2777
2789
عنوان

وقتی منفور میشید چیکار میکنید

77 بازدید | 13 پست

سلام. یه داستانی تو گروه دانشگاه ما پیش اومده. نماینده کلاس یه پسر ۲۳ سالست و منم ۲۵ سالمه. این کلا کارای اضافه زیاد انجام میده. به شدت از من بدش میاد و حسادت میکنه. هر دفعه که با من حرف میزنه یا لحن تحقیر آمیز داره یا پرخاشگره.

سری آخر توپیدم تو گروه بهش و حالشو گرفتم و بهش فهموندم که هیچی نیست.

الان تو گروه من شدم آدم بده و اون هنوز آدم خوبست.

بچه های گروهم برای اینکه بگن تو چقدر منفوری مدام پیامای دوست صمیمیم رو لایک میکنن و حرفای من رو نادیده میگیرن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولشون کن. هنوز به بلوغ روانی نرسیدن

نمیشه که! همکلاسی هستیم. این نماینده مدام خدمات اضافه میده.

مثلا سر امتحان میتونستیم جواب رو مستقیم بدیم استاد ایمیلش کنیم.

این گفت اول بفرستید برای من من خودم میفرستم برای استاد.

بقیه هم عین احمقا پیروی کردن ازش.

آخرسرم کلی تشکر کردن ازش.

چقدر دنبال حاشیه اید اتفاق چند وقت پیش براتون درس عبرت نمیشه ولش کن بابا به نظرم هر چی کم محلی کنی س ...

حاشیه چیه بابا؟ تو گروه درسیم خب.

قرار بود برای امتحان وویس ارائه بذاریم گروه.

این به دوستم گفت وویس رو بذارید گروه.

منم گفتم خیر نمیذاریم مگر اینکه استاد بگه.

اینم گفت خب من میگم بذارید.

منم گفتم استاد بگن میذاریم.

این درومد گفت باشه میرم میگم بهش تا وویس گرانبهارو بذارید.

بعد که اجازه گرفت گفت اگر مجوز دیگه ای نیاز ندارید وویس رو بذارید. تازشم من اصلا نیازی به وویس ها ندارم. برای بچه ها میگم.

منم گفتم منم برای بچه ها وویس هارو گذاشتم

من این وسط نمیدونم دقیق چیشده ولی اینو میدونم توی ی گروه تقریبا ثابت مثل کلاس دانشگاه باید یکم از خو ...

دفه اولش نبود! دفعات اول نادیده گرفتم پرخاشگریشو. طبق تجربه یاد گرفتم وقتی یکی جرات میکنه تندی کنه باید یبار برای همیشه بشونیش سر جاش