2777
2789

صحبتم با اونا که دوست معمولی پسر رو کلا قبول ندارن (چون خودمم یه مدت نداشتم)نیست…

میگم ما یکساله بیشتر که دوستیم اخیرا من متوجه شدم که بیشتر یعنی ۹۹ درصد من دارم حالشو میپرسم و پیام میدم اون هیچی 

بعد که بهش گفتم و گفتم اینجوریزحس می کنم مزاحمم گفت نه اینطور نیست و حست اشتباست ولی میدونه دوسش دارم یجوری بهم گفت بخاطر این علاقه ای که داری من پیام نمیدم😐

اصلا دلیلش و حرفش برام قابل درک و پذیرش نیست 

از طرفی چون دوسش دارم نمیخوام قطع ارتباط کنم باهاش 

الان کار درستیه به این دوستی ادامه بدم؟

هروقت بهش میگم که انگار دوستیمون یه طرفس میگه حوصله ندارم خودمو ثابت کنم که یعنی نه ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بهت حسی نداره میترسه تو حس داشته باشی

یه جورایی میترسه کاری کنه که تو چون حس داری بهش فکر کنی بیشتر از یه دوست معمولی هستین 

احتمالا کس دیگه ای رو دوست داره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

عکس هم قرار بود بزاری

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اون بهت حسی نداره میترسه تو حس داشته باشییه جورایی میترسه کاری کنه که تو چون حس داری بهش فکر کنی بیش ...

نمیدونم کسی رو دوست داره یا نه 

ولی 

اره بخاطر اینکه میترسه من فک کنم حسی داره پیام نمیده 

ولی خب دوستی که اینجوری نمیشه این چه منطقیه

بزارم؟😂کسی نیس اخه

بزار من ببینم 

تازه عکست پخش هم نمیشه😂💅🏻

نمیدونم کسی رو دوست داره یا نه ولی اره بخاطر اینکه میترسه من فک کنم حسی داره پیام نمیده ولی خب دوستی ...

خب ببین درستش هم همینه 

اگه قراره دوستی باشه هیچ کدوم نباید بهم حس داشته باشن که طرف معذب بشه 

الان تو باید یکی دیکه رو به عنوان دوست معمولی انتخاب کنی