2777
2789
ینی برم رو دورِ مثبت؟🫠بگم خوبم و فلان؟

آره

اولاش فیک و مسخره به نظر میاد 

اما تمرین کن

هر روز جلو آینه از خودت تعریف کن

کمتر آرایش کن

اصلاااا با فی.لتر عکس نگیر 

حس خوب میده ولی فیکه و عادت میکنی 

پیاده روی کن و برقص تو خونه 

موزیکای شاد گوش کن

مطالعه کن پادکست بگوش 

با خودت با احترام و مهربونی رفتار کن

همونطوری که دوست داری یکی باهات رفتار کنه

همیشه لبخند داشته باش 

اینا کم کم عادت میشه 

صبح میشه این شب 🌠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرهاولاش فیک و مسخره به نظر میاد اما تمرین کنهر روز جلو آینه از خودت تعریف کنکمتر آرایش کناصلاااا با ...

و مهم تر از همه 

رها کن 

اون چیزی که میخوای که عشقه و دوست داشته شدن

یه مدت بهش فکر نکن

چون وقتی بدویی دنبالش دور میشه ازت

رسیدن در رها کردنه 

میاد وقتی توقعشو نداری 

صبح میشه این شب 🌠
وای ینی اون روز من چه حسی دارم؟ حتی نمیتونم فکر کنم...

شبا از ذوق نمیخوابی🥲

دیگه هیچوقت فک نکن که دوست داشته نمیشی❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
و مهم تر از همه رها کن اون چیزی که میخوای که عشقه و دوست داشته شدنیه مدت بهش فکر نکنچون وقتی بدویی د ...

آره باید بیشتر خودمو درگیر درس کنم...

باید بیشتر درس بخونم و مهمتر از همه اینستامو پاک کنم یه مدت از فاز عاشقانه بیام بیرون اوکی بشم

🤍🌱️ 
نه دستت دردنکنه 😂

کاری که ازدستم برمیاد گفتم تنهانمونی خخخخ 

عزیزم شوخی میکنم عجله نکن بلاخره شماهم میری مهم اینکه موفق باشی خوشبخت بشی من خودم انگاری همین دیروز بود عروسیم ۱۴سال گذشت فکرتو درگیر نکن یه روز به تودت میای میبینی بچه ها دورتو گرفتن به فکر عروس ویاداماد کردن اونها هستی 

آره باید بیشتر خودمو درگیر درس کنم...باید بیشتر درس بخونم و مهمتر از همه اینستامو پاک کنم یه مدت از ...

آره عزیزم 

حتما میتونی 

فقط عاشق خودت باش 

امیدوارم بهترین آدم دنیا بیاد سر راهت به زودی و

و طوری عاشقت باشه که فکرشم نکنی❤

صبح میشه این شب 🌠