2777
2789
عنوان

شبا با تپش قلب بالا از خواب بیدار میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 25 پست
متخصص داخلی و خون میتونی بریمنم فکر میکردم کم خونم ولی تپش قلب از علایم کم خونی هستتیرویید هم تپش قل ...

دمت گرم 

پس‌همه شونو میرم اصولی درمان بشم

خدا خیرت بده 

دیشب چند بار با تپش قلب بیدار شدم

گفتم دیگه این برا اعصابم باشه یه بار دیگه چرا چند بار 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دمت گرم پس‌همه شونو میرم اصولی درمان بشمخدا خیرت بده دیشب چند بار با تپش قلب بیدار شدمگفتم دیگه این ...

فدات بشم

انشاالله چیزی نیست و خوب میشی

من سه ماه تپش قلب داشتم دیگه یبار که اسپرسو خوردم حالم بد شد شک کردم ک مشکل قلبی ممکنه داشته باشم و رفتم دکتر 

با آزمایش و سونو و اینا متوجه خیلی چیزا شدم

ولی دلیل تپش قلبم پلاکت بالا بود یا همون غلظت خون که خطر سکته قلبی داره

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

افسردگی داری .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
فدات بشمانشاالله چیزی نیست و خوب میشیمن سه ماه تپش قلب داشتم دیگه یبار که اسپرسو خوردم حالم بد شد شک ...

انشالله

ممنون عزیزم

والا پریودم

همسر‌گفت شاید از کمخونی قرص اهن بخور

خوب شد گفتین اخه ادم غلظت خون داشتنی سرخود قرص اهن نمیخوره😑😔

افسردگی داری .‌

فک کنم خفیف داشته باشم

ولی اونطوری که  به کارام نرسم و ... نیستم 

کلا همسرم اکثرا شبکاره و همش سرکاره منم تو شهر غریبم از وقتی بیشتر سرکار میره من بیشتر حالم بدتر شده 

خونه مادرش نزدیکه میرم ولی هیچکس همسر ادم نمیشه که 

پنجشنبه جمعه هم سرکاره

ناشکری نمیکنم ، ولی واقعا بهم فشار میاد

اخر هفته ها همه شون جمع میشن میان خونه مادرشوهرم

من دلم میگیره اقای من نیست 😔😔

فک کنم خفیف داشته باشمولی اونطوری که به کارام نرسم و ... نیستم کلا همسرم اکثرا شبکاره و همش سرکاره ...

همینه دیگه.علایم افسردگی .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
نه یه مدته ، قبلا هم میشدم ولی جدیدا زیاد شده فک کردم به خاطر غذامهروغنی و شکر و... کمش کردم رژیمم گ ...

پس بخاطر همون حذف شکر هست چون خودم باردار هستم منم یکماه شکر رو حذف کردم تپش قلب گرفتم حالا یکم بخور شاید خوب بشی خوب نشدی برو دکتر چون قلب خطرناکع شاید یکی رگهای قلبت گرفته انژیو کنن حل میشه

انشاللهممنون عزیزموالا پریودمهمسر‌گفت شاید از کمخونی قرص اهن بخورخوب شد گفتین اخه ادم غلظت خون داشتن ...

چی بگم

زودتر دکتر برو

انشاالله که چیزی نیست♥️

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چشممتاسفانه نوبت ندارن برا امروز 😔

عزیزم میتونی قبل خواب یه دمنوش گل گاوزبان بخوری 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.