2777
2789
عنوان

اگه یهو کیسه آب جنین پاره شد چیکار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 65 پست
سلاماول معذرت میخوام شفاف سوالمو می پرسم.بازم ببخشید.من از اول بارداری، کلا ترشحاتم زیاده، هر روز مج ...

ترشحات طبیعیه تا ماه آخر فقد نباید خارش سوزش یا درد داشته باشی آب زیاد بخور چون عفونت ادراری تو بارداری خطرناکه باعث زایمان زود رس میشه 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
ترشحات طبیعیه تا ماه آخر فقد نباید خارش سوزش یا درد داشته باشی آب زیاد بخور چون عفونت ادراری تو بارد ...

ممنون جواب دادین، مطمئن باشم کیسه آب نیست؟

بارداری قبلیم یادم نیست، ولی احساس میکنم این ترشحات خیلی زیاده.

گاهی تو روز سه بار لباس عوض میکنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاماول معذرت میخوام شفاف سوالمو می پرسم.بازم ببخشید.من از اول بارداری، کلا ترشحاتم زیاده، هر روز مج ...

ترشحات توی بارداری بیشتر می‌شه و معمولا نگرانی نداره و مایع کیسه آب معمولا رقیق‌تر و بیشتره. در کل هم هر زمانی به کیسه آب شک داشتی پد بزار و برو معاینه تشخیص می‌دن......

وقتی یک ماما، مامان میشه   
ممنون جواب دادین، مطمئن باشم کیسه آب نیست؟بارداری قبلیم یادم نیست، ولی احساس میکنم این ترشحات خیلی ز ...

منم مثل شما بودم 

کیسه آب خیییییلی نشتی داره افتضاااااح وقتی سوراخ باشع 

اگه میخوای خیالت تخت کنی برک بلوک زایمان ولی اذیتت میکنن

یه پد بزار ببین زود ب زود خیس میشه؟؟؟؟؟اینجوری شک میکنی

ماما بهمون گفت اگر هفته مون بالا باشه اصلا نترسیم چون احتمال زیاد بچه میمونه گفت بچه مثل ماهی نیست ک ...

نه مشکل فقط زمان نیست اینکه بچه مدفوع کرده باشه و اینکه بندناف پایین بیفته هم مهمه که البته احتمالش کمه 

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من بارداری اولم با اینکه پنج سانت دهانه رحمم باز شده بود دکتر تو بیمارستان برام پاره اش کرد

الان که مجدد باردارم هم همینطور میشه یا ممکنه یهو پاره بشه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه طفلک .پی پی کرده بوده ،تحت فشار بوده

از بس اذیتم کردن ۳روز قبل تاریخ زایمان بستری شدم

اینا دیوونم کردن معاینه پشت معاینه و استرس و صدای جیغ و داد زنا روانی شدم بچه هم ترسید رضایت شخصی دادم برگشتم ساعت ۲ ظهر تو خونه شب ساعت۱۰ حس کردم سرتا پا خیسسسسسسسس شدمممممم لجن خالی

قابل پیش بینی نیست هر دو حالت ممکنه پیش بیاد

یه سوال داشتم 

من جای امروز دعوت بودم در حد چند تیکه کوچیک کاهو  خوردم تو سالادش بعد فهمیدم. کاهو وسطش سالم بود دوراش خراب شده بوده اینم از وسطش که سبز تازه بوده سالاد کرده بود

الان نگرانم نکنه باکتری و چیزی به بچه ام برسه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40