2777
2789
عنوان

وقتی پاهامو با موم اپلاسیون میکنم ببینید چجور میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست
و اینکه با توجه به مشخصات پشمام 😂 اگه بزنم نمیسوخه؟میتونم نوره بزنم بعد بجای کارتک با تیغ از پایین ...

نه نمیسوخه🤣من بیکینی ام میزنم فقط حواست باشه وسط مسطا نرررره که میسوخه🤣

یعنی چطور؟ یعنی نوره بزنی بعد با ژیلت شیو کنی؟؟؟

بوش ک لجنه😵‍💫من وقتایی ک میزنم کل اهالی خونه میفهمن وقته صفا دادن به بدنه🤦‍♀️🤦‍😂

نوره خیلی خوبه

ولی اگه پوستت مث من خیلی حساسه و جوش میزنی ، از داروخونه پودر مخصوص پوستای حساس بگیر

من هم هرمودر استفاده کردم  هم دپی ، جفتش خوبه ولی واسه کسایی که پرموان دپی یه کم تمیز تر برمیداره

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرز استفاده رو بلدم میگم اگه نکته ای ، مورد خاصی داره شما که تجربه دارید بهم بگید 🙏❤️

نه عزیزم همین 🥰❤️فقط سعی کن دیگه از ژیلت استفادع نکنی 

فقط اینکه برای پوست مرغی ام بعد نوره میتونی اسکراب استفادع کنی که عالی میشه

نه نمیسوخه🤣من بیکینی ام میزنم فقط حواست باشه وسط مسطا نرررره که میسوخه🤣یعنی چطور؟ یعنی نوره بزنی ب ...

واسه بوش یه چند قطره شامپو موقع قاطی کردنش بریز

بیشتر بوشو میگیره

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

همون کیسه ؟یعنی نوره رو مث خمیر بزنم بعد با کیسه خلاف جهت رشد مو ها بکشم ؟

باید بزنی حداقل 5 دقیقه بمونه رو بدن 

جاهای حساس نه ها بدنت

بعد با پارچه حوله ای هم میشه زیر آب بشور 

بو نمیگیره بدن 

اگه دوست داشتی میتونی بعدش آبرسان بزنی 

خیلی خیلی موها رو کم میکنه

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

نه نمیسوخه🤣من بیکینی ام میزنم فقط حواست باشه وسط مسطا نرررره که میسوخه🤣یعنی چطور؟ یعنی نوره بزنی ب ...

من نوره خریدم از عطاری اصلا بوی بد نمیده و اینکه به بیکینی میزنم سوزش ایجاد میشه فقط برای دست و پا خوبه

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

مرسی عزیزم 😍❤️

ببخشید انقد سوال میکنم 

روی جلد نوره ای که خریدم نوشته تذکر : از بهم زدن خمیر جدا خودداری کنید 

یعنی چی ؟

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

باید بزنی حداقل 5 دقیقه بمونه رو بدن جاهای حساس نه ها بدنتبعد با پارچه حوله ای هم میشه زیر آب بشور ب ...

مرسی عزیزم ❤️😍

فقط یه سوال ،

روی جلد نوره ای که خریدم نوشته تذکر : از بهم زدن خمیر جدا خودداری کنید 

یعنی چی ؟ 

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

واسه بوش یه چند قطره شامپو موقع قاطی کردنش بریزبیشتر بوشو میگیره

شامپو سر یا بدن فرقی نداره؟

مرسی عزیزم ❤️😍فقط یه سوال ،روی جلد نوره ای که خریدم نوشته تذکر : از بهم زدن خمیر جدا خودداری کنید ی ...

قربونت😍

باید به مقدار کافی نور رو بریزی تو یه ظرف بهش آب اضافه کنی 

که خمیر بشه 

زیاد بهم نزنی خمیر که شد بدنت خشک باشه بزنی 

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

نوره سنتی وطن 

نوشته ترکیبی از آهک مرغوب و زرنیخ زرد

مرسی عزیزم 😍❤️ببخشید انقد سوال میکنم روی جلد نوره ای که خریدم نوشته تذکر : از بهم زدن خمیر جدا خودد ...

خواهش میکنم گلم 

نمیدونم عزیزم چیزی ننوشته برام

مال شما زرنیخ دار طلاییه؟

خواهش میکنم گلم نمیدونم عزیزم چیزی ننوشته براممال شما زرنیخ دار طلاییه؟

نوره سنتی وطن

نوشته ترکیبی از آهک مرغوب و زرنیخ زرد