2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم اخلاقمو دوس ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم مثل شمام و بنظرم سکوت خوب هست بهتر از حرف های نامربوط هست اگه گفتن بگو اخلاقم اینه ساکت هستم د ...

میدونن ولی از ادم ساکت خوششون نمیاد تو این دوره زمونه همه از ادم زبون دار خوششون میاد

برادرشوهرتبگو هرکسی مطابق با سلایقش رفتار میکنه 

هرکی یجور سلیقه ای داره یکی میخواهد خیلی حرف بزنه ینی نمیخواد حرف بزنه!

درکت میکنم من فقط پیش برخی افراد میتونم راحت باشم اونم دویت ندارم زیاد حرف بزنم احساس میکنم صدام میوفته تو سرم

تو فامیل و تو کلاس برخی از اساتید حرف نمیزنم زیاد بعد میگن چرا مثل پارسال حرف نمیزنی تو چرا منزوی شدی واقعااا به خودم مربوطه به توچه فضول!! حتی آبجیم میاد گاهی خیلیی حرف میزنه درسمو بهونه میکنم میرم تو اتاق 

درکت میکنم بعضیا خیلی رومخن واقعااااا به هیچکس ربطی نداره چرا درونگرام 😑😑

وای به منم حتی میگفتن زبون نداره انقد بدم میاد چون زودرنجم

زودرنج نباش اهمیت نده

البته من مثلا با خواهرشوهرم صمیمی هستم و زیاد حرف میزنیم ولی کلا شروع کننده ی بحث نیستم اگر پیش بیاد یه چیزی ام‌میگم

ولی خود شوهرم خیلی پرحرفه

منم اون اوایل خانواده شوهرم یکم‌گیر میدادن فکر میکردن از غرورمه حرف نمیزنم خیلی ولی الان عادی شده

البته بازم میگم خیلی کم حرف نیستم ولی زیادم حرف نمیزنم

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

شما نباید ازدواج میکردی آدم وقتی ازدواج می‌کنه کلی مسیولیت داره هم زن داداش میشه هم عروس میشه هم جار ...

وقتی میدونن ساکتم اصلا چرا قبول کردن خب نمیومدن خاستگاری

شوهرمم اینجوریه ولی مثه من نی زیاد

انقدر لقب ساکتی و گذاشتن روم دیگه روم نمیشه حرف بزنم

نه رو شدن نداره عزیزم اعتماد بنفستم ببر بالا 

اینطوری بقیه ازت سواستفاده میکنن نمیتونی از حقت هیچوقت دفاع کنی میشی یکی مثل من بدبخت😐😂