2777
2789
عنوان

خانوماااای متاهل میاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 50 پست

خودت کم کم بزار کنار 

قرار نیست سیسمونی انچنانی بگیری ی سری چیزای لازمو بگیر

نصف وسایلا استفاده نمیشه اصلا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا رسم و قانون شده براتون جهاز و سیسمونی از شیرمرغ تا جون آدمیزاد وظیفه خانواده دختره

بخدا پدر آدم درمیاد تو این گرونی

یکمم مراعات و درک کردن خوبه

وقتی ادم بچه دار میشه وظیفه خودشه تهیه کنه،بقیه هرچی بخرن از لطفشونه

کاش اینا باب بشه

خب بچه وسیله نمیخواد؟

اگه انقد وسعتون کمه ک ندارین بخرین بچه هم نیارین..والا بچه فقط سیسمونی نیس ..بچه ی عالمه خرج داره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
همسرت آدم خوبی نیست خودش بخره؟شما پول نداری خودت بخری؟چرا سرکار نمیری؟ با پول که همسرت میده خرج کنی ...

چراخوبه عزیزم داشته باش میگیره ولی خودمون  هنوز پولدار نیستیم داریم ب اندازه خودمون ولی پس اندازی نداریم

خودتون بخرین ...نمیدونم این چ رسمیه ک دختر بده جهاز بده ک ببرن دخترت بکنن بعد سیسمونی بچه یکی دیگه ه ...

بعد میدونی کجاش تا فیها خالدونت میسوزه؟ من با خانواده شوهرم 2 ساله رابطه ندارم اونا هم با بچشون قهرن بچم که به دنیا اومد گفته بود اگه بخوام برم خونشون فقط میرم ببینم ننش در چه حد سیسمونی داده (ننششششش فکر کن)

بعد میدونی کجاش تا فیها خالدونت میسوزه؟ من با خانواده شوهرم 2 ساله رابطه ندارم اونا هم با بچشون قهرن ...

چ پرو...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..