2777
2789
عنوان

جایگزینی نسل رو داریم در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 33 پست
این دیگه ب عهده نینی یار ها هست که یجوری مدیریت کننخدا عقل داده اگ میبینین جایی تاپیک الکیه گزارش بز ...

بازم کاربری جدید میرنن.خدا باید به یه عده عقل بده که نداده.طرف سوال میزاره در مورد امتحان علومش جواب ندادن تاپیک میزنه شاکی حتما باید سوال خواهر شوهر مادر شوهری باشه.خوب مشخصا جای سوال درسی هم نیست که طلبکار بشن و‌موارد مشابه‌.به اسم حق گرفتن و چگورا بودن به همه هم میپرن

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم کاربری جدید میرنن.خدا باید به یه عده عقل بده که نداده.طرف سوال میزاره در مورد امتحان علومش جواب ...

والا دروغم نمیگه 

هروی تاپیک هر.زه بازی بعضیا و خاله زنکی باشه رو دور توربو میشینن کامنت میزارن

بعدم بحث امتحان شاید همسنای خودش باشن

تو وادی علم و هنر و دین آدم‌هایی داشتیم تو نوجوانی و ابتدای جوانی به دستاوردی رسیدند که سایر  افراد متخصص اون رشته تو هشتاد سالگی هم بهش نرسیدند... مثل گالوا

پس ملاک عقل و درایت رو سن نگذارید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
هرسوال مفیدی پرسیده میشه معمولا جوابی براش داده نمیشه حالا بحث مادزشوهر خواهرشوهرهمه میریزن توتاپیک

اتفاقا من نوعی هر سوالی که اگاهیشو داشته باشم جواب میدم.سوالای اونجوری یکم تخصصی تره.و هشتاد درصد خانمای اینجا الان سن کم ازدواج کردن و ادامه تحصیل ندادن.و نمیتونن جواب بدن.

تو وادی علم و هنر و دین آدم‌هایی داشتیم تو نوجوانی و ابتدای جوانی به دستاوردی رسیدند که سایر افراد ...

حرفت صحیح ولی منظورمو فهمیدین با چه کسایی هستم ،والا کاش میشد به نارضایتی ما یکی جواب میداد ،ما همون نی نی سایت اصیل خودمون رو میخوایم 

والا دروغم نمیگه هروی تاپیک هر.زه بازی بعضیا و خاله زنکی باشه رو دور توربو میشینن کامنت میزارنبعدم ب ...

دروغ نمیگه ولی اینجا جای بچه سال نیست  و اصلا مناسبش نیست.سوال درسی جا داره .کلا اسم سایت و هدفش حداقل جوابگویی به سوال علوم و ریاضی نیست.خاله زنکی هم باشه جای خانما و مادرایی هست که غیر از اینجا کسی رو برا درد دل ندارن

اتفاقا من نوعی هر سوالی که اگاهیشو داشته باشم جواب میدم.سوالای اونجوری یکم تخصصی تره.و هشتاد درصد خا ...

قبلا اینطوری نبود که سایت هرکسی بشه ،خیلی از خانومای تحصیل کرده و فعالی اینجا عضو هستن و حضور فعال داشتن ولی بخاطر جوی که پیدا کرد دیگه فعالیت نمیکنند

اتفاقا من نوعی هر سوالی که اگاهیشو داشته باشم جواب میدم.سوالای اونجوری یکم تخصصی تره.و هشتاد درصد خا ...

اره ولی من یبار تاپیک زدم کدوم ننو بهتره اخه اینکه دیگه تخصص نمیخوادتجربه مادرا رو میخوادبعدهیچکی نیومدجواب بده😂😂😂

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

والا دروغم نمیگه هروی تاپیک هر.زه بازی بعضیا و خاله زنکی باشه رو دور توربو میشینن کامنت میزارنبعدم ب ...

ما که تو دوران تحصیل دنبال حرف های خاله زنکی و سر درآوردن از کار بزرگترا نبودیم این شدیم ،وای بحال اینا که تو سایتی که مربوط به متاهل هاست و روابط و.....تاپیک میزارن و تاپیک هارو مو ب مو میخونن و براشون جذابه ،فکر نکنم به تحصیل درستی برسن

اره ولی من یبار تاپیک زدم کدوم ننو بهتره اخه اینکه دیگه تخصص نمیخوادتجربه مادرا رو میخوادبعدهیچکی نی ...

اخه ننو هم خیلی استفاده نمیشه.من نوعی اصلا سالهاست ندیدم کسی استفاده کنه.واقعا.من خودمم سوالی پرسیدم که شاید یکی دو نفر جواب دادن.ولی نه شاکی میشم نه طلبکار.دعوا هم ندارم.فقط یه بار دلم شکسته و گفتم.

ما که تو دوران تحصیل دنبال حرف های خاله زنکی و سر درآوردن از کار بزرگترا نبودیم این شدیم ،وای بحال ا ...

شما جمع نبند

والت هرچی خاله زنک دیدم‌تو سایت بیشتر ۲۵ سال داشتن تو بیوهاشون

شاید اونام کسی رو ندارم که سوالای درسی بپرسن ازش

حرفت صحیح ولی منظورمو فهمیدین با چه کسایی هستم ،والا کاش میشد به نارضایتی ما یکی جواب میداد ،ما همون ...

پس یک جستجویی کنید و ببنید از ده سال پیش و پیشتر چه محتواهای زننده و پوچی تو آرشیو این سایت هست!

مشکلی که هست این سایت تعهد و انگیزه اخلاقی در قبال بخش تبادل نظرش نداره و دنبال بازدید و پول به هر قیمتیه و طبیعیه با چنین رویکردی خروجی نازلی  خواهد داشت!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.