2777
2789
عنوان

جایگزینی نسل رو داریم در نی نی سایت

144 بازدید | 33 پست

از هر ده تا تایپک ۸تاش دخترای نوجوونن 😑🤥😶‍🌫️😬

یعنی قبلا میومدی سایت چقدر به اطلاعاتت اضافه میشد،خانومای تحصیل کرده و محترمی بودن  ،چیزای جدید یاد میگرفتی 

الان همش شده دغدغه های دخترای نوجوون ،اینم از ما بگیرین ،اینم مال شما راضی میشین🤗😮‍💨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه جای شما رو تنگ کردن😑

نه ولی فضای سایت مناسب اون سن نیست.اینجا هدفش راهنمایی و کمک به خانمای باردار بچه دار و متاهل بوده.و سوالات پزشکی.نه اینکه یه بچه راهنمایی توهمی بیاد تاپیک سرکاری و جنسی بزاره.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

خب دخترای نوجوانم یه روری مادر میشن بزرگ میشن ته تهش ۸ سال اختلاف سنیه

بخدا از بس این اخرای هشتاد و دهه نودیا رو مسخره کردن یکی از دخترای دهه نودی دورمون از خونش بیرون نمیاد میگه تا وقتی نشه ۱۵ سالم افتابی نمیشم جایی

روانی کردن بعضیا بچه های نسل جدیدو

خب دخترای نوجوانم یه روری مادر میشن بزرگ میشن ته تهش ۸ سال اختلاف سنیه

من خودم از ۹۶عضوم وقتی اولین بچمو باردار بودم ،داشتم اتفاقی راجب سوالم سرچ میکردم با نی نی سایت آشنا شدم و اون کاربریم دوره بارداری بهترین کمک ها بهم شد و فقط برای همین میومدم 

نه ولی فضای سایت مناسب اون سن نیست.اینجا هدفش راهنمایی و کمک به خانمای باردار بچه دار و متاهل بوده.و ...

این دیگه ب عهده نینی یار ها هست که یجوری مدیریت کنن

خدا عقل داده اگ میبینین جایی تاپیک الکیه گزارش بزنیه

من خودم از ۹۶عضوم وقتی اولین بچمو باردار بودم ،داشتم اتفاقی راجب سوالم سرچ میکردم با نی نی سایت آشنا ...

چه خوب منم از سال ۱۴۰۰ عضوم اون موقه باز بهتر بود 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
بخدا از بس این اخرای هشتاد و دهه نودیا رو مسخره کردن یکی از دخترای دهه نودی دورمون از خونش بیرون نمی ...

الهی چه بد رو روانش تاثیر گذاشتن

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

هرسوال مفیدی پرسیده میشه معمولا جوابی براش داده نمیشه حالا بحث مادزشوهر خواهرشوهرهمه میریزن توتاپیک

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

کاش یه فضای گپ مجزا بذارن براشون! مثل تالار گپ دختران یا همچین چیزی!

دقیقا چقدر خوب میشه ،بخدا من اصلا وارد این تاپیک ها نمیشم چون میفهمم بیشترش توهماته ذهنیه یا دغدغه های بچگانه