2777
2789

عین بچه ها قهر میکنه 

سر هر بحثی کولی بازی در میاره بعدشم قهر میکنه 

اوایل من خیلی منت کشی میکردم و باهاش مهربون بودم 

بخاطر اون موقع است که اینجوریه؟

همش میگم چرا انقدر بی سیاست بودم و میرفتم منت کشی 

چکار کنم بنظرتون؟

بی محلی ام میکنم ولی همش یه حسی بهم میگه درست نمیشه 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چشونه . منم همسرم صبی خواب موندم نشد تخمرغ ابپز کنم ..کلا سر سنگینه ج پیامم نداد کلا قیافه اش عصبانیه ..منم ب رو نیاوردم دیشبم گفتم حمام نزدی گفت زدم ولی نزده بودخواست نزدیک شه من اینجور گفتم   خلاصه خوابید منم گفتم شبخیر ..حالا سر سنگینه

نمیدونم چشونه . منم همسرم صبی خواب موندم نشد تخمرغ ابپز کنم ..کلا سر سنگینه ج پیامم نداد کلا قیافه ا ...

این از پری روزه که دعوا کردیم اینجوریه

سر سنگینی و بی محلی خوبه مشروط بر اینکه حرکت بعدیش رو بلد باشی وقتی دیدی سرسنگینیت ج داد بعدش باید حرکت بعدی رو بری مثل شطرنج 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
سر سنگینی و بی محلی خوبه مشروط بر اینکه حرکت بعدیش رو بلد باشی وقتی دیدی سرسنگینیت ج داد بعدش باید ح ...

والا انقدر همیشه من رفتم جلو برا آشتی کردن الان نمیدونم چی به چیه 

این از پری روزه که دعوا کردیم اینجوریه

ن ما دعوانکردیم همین چیزا که گفتم اما کلا انگار رو مود نیست منم عذاب وجدان گرفتم نکنه تقصیر منه .شاید دیشب خواسته من گفتم حمام نزدی ..کلا خودشم خسته بو تمایلی ندلشت .والا نمیدونم..ولش شما اصلا منت کشی نکن جوری رفتار کن انگار قهر نیستین

والا انقدر همیشه من رفتم جلو برا آشتی کردن الان نمیدونم چی به چیه

اون جواب نداده 

الان راهبردتو عوض کن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اون جواب نداده الان راهبردتو عوض کن

از در محبت توی اینجور مواقع نمیتونم وارد بشم هم بدتر میشه هم دوباره میشه مثل قبل

فقط همین بی محلی میمونه