سلام خانمای عزیز وقتتون بخیر میدونم پیامم تکراریه و برای بار دومه که دارم این پیام رو میذارم لطفاً بهم بگید هر کس که رفته پیش خانم دکتر رازی دهقانی فیروزآبادی راضی بوده یا نه خیلی در مورد اخلاقش شنیدم که میگن بد اخلاق منشیش هم اخلاق نداره ولی میگن پروفسوره و و اکثراً برای ناباروری میرن پیشش خودش یک مرکز ناباروری داره برای کاشت و آی وی اف و چیزهای دیگر من امروز قراره برم پیشش ولی خیلی استرس دارم لطفاً واضح بهم بگید از اول تا آخر که میرید داخل مطبش چه جوری هست میگن یه سری مراحل باید طی کنیم تا بری پیش خانم دکتر مثلاً اول سونو بعد معاینه و بعد میری پیش دکتر مطبش هم معطلی داره میگن یعنی خیلی تو نوبت باید وایسی اینکه میگن چند نفرو با هم میبینه این یعنی چی من مشکل واژینیسموس داشتم حالا خیلی بهتر شدم الان هم ۵ سال از ازدواجم میگذره و حتماً میخوام بچهدار بشم خیلی زود حتی میخوامحالا خیلی بهتر شدم الان هم ۵ سال از ازدواجم میگذره و حتماً میخوام بچهدار بشم خیلی زود حتی میخوام این دفعه پریود نشم میخوام یه کاری برام بکنه که زود بچهدار بشم ولی نمیدونم بهش بگم واژینیسموس هستم یا نه چون میترسم اگر بهش بگم بهم دارون نده و بگه اول برو دنبال درمان واژنیسموس ولی میدونم که خیلی طول میکشه تا بخوام اون رو درمان کنم کامل چون تقریباً مشکلم حل شده و خب در حد اینکه بخوام دخول انجام بدم میشه لطفاً سوالاتم را اگر کسی میدونه پاسخ بده و هر کس که رفته پیش ایشون بهم بگه که اگر ابهامی هست یا خیلی اغراق شده ل بشه برام چون میترسم برم پیشش اما از طرفی با تجربه بودنش خیلی برام مهمه ایشون ۳۰ سال سابقه درمان داره و خصوصاً که میگن پروفسور هم هست