2777
2789
عنوان

یه دورهمیمون نشه☹ ورود آقایون به شدت ممنوع😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 11918 بازدید | 965 پست
ممنون خودت چطوری بهم نگو مامان ارمان خوشم نمیاد

باشه مامان بزرگ آرمان خوبه؟؟؟؟

نگم گل چون خوشت نمیاد نگم مامان آرمان بازم خوشت نمیاد

دقیقا چی بگم من؟؟؟؟

این کاربر تا اطلاع ثانوی غمگین است

هلوووو بیبی خوش امدی🧡

خوش برگشتی جیگر

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین این یکی دیگست منم نمیشناسمش

بله این اکانت قبلیه دوستمه همون محدثه  که فک کنم تعلیقه 

یه اکانتشم  همینه    @محدثه_1401        که ظاهرا میگین شمایین

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

باشه مامان بزرگ آرمان خوبه؟؟؟؟نگم گل چون خوشت نمیاد نگم مامان آرمان بازم خوشت نمیاددقیقا چی بگم من؟؟ ...

هرچی میگی بگو فقط مامان ارمان نگو حس پیری یهم دست میده 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

عزیزم من محدثه همیشگی هستما دیونه دوساعته دارم میگم من دوستتم اون یکی دیگست

میشه گیجم نکنی 

الان خودتی یا نه😑😑😐

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

بله این اکانت قبلیه دوستمه همون محدثه که فک کنم تعلیقه یه اکانتشم همینه @محدثه_1401 که ظاه ...

دختر توچرامتوجه نمیشی میگم من همون محدثه۱۴۰۱ سابقم این کاربریمم که الان دارم حرف میزنمو ازقبل میشناسی . اون کاربریمو چون توسایت دوتا محدثه۱۴۰۱ بود برام تغییرش دادن برامن شد محدثه_۱۴۰۱_ولی اون موندمحدثه۱۴۰۱

اکانت دیگمه چرچیلم هنوز برنگشتهاما دلم تنگ بود واسه سوگلیا🧡🧡🧡🧡

جوون

اوجی هم دو سه روز دیگه میاد

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍