2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرم خیلی نفهمه پدرم از اون مزخرف تر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 50 پست
وقتی میبینی اینجورین عزیزم فکر کن پدرمادری نداریمیدونم سخته ولی ذهن و روانت اروم تره تا کی میخوای خو ...

خسته شدم از دستشون واقعا سخته 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم بچه بودم مامانم دستامو با چراغ نفتی می‌سوزوند میگفت ازت متنفرم میگفت کاش بمیری

😔😔😔💔💔

ولی بازم احترامشونو نگهدار و مطمعن باش ضرر نمیکنی و خدا عوضش رو بهت میده عزیزدلم❤

عزیزم اگر از نظر مالی مشکل نداری براشون پرستار بگیر وقتایی ک میخوای بری بیرون بیاد پیش بچه ها

مشکل ندارم ولی انقدر حرف شنیدم میترسم غریبه پیششون باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بابا سوال های بی ربط نپرسید ازش بیشتر حرصش میدین

عیب نداره خودمم از خودم متنفرم به این فکر میکنم کاش مادر این بچه ها من نبودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل ندارم ولی انقدر حرف شنیدم میترسم غریبه پیششون باشه

حق داری آدم مطمئن پیدا کردن سخته ولی یکم پرس و جو کنی احتمالا پیدا شه.مثلا تو خونه هم دوربین داشته باشین هم عالیه

خب پس وضعت خوبه چرا پدرمادرت الکی به وضع مالیت گیر دادن؟

چون میخوان حرصم بدن چون از بچگیم همین کارو کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا سوال های بی ربط نپرسید ازش بیشتر حرصش میدین

برااین پرسیدم که خونه خودم دوخوابه هست و دوتا بچه دارم قصد داشته باشم سومی رو بیارم باید حتما سه خوابه بخریم . خواستم ببینم زندگی بقیه مردم چطوریه 

خانواده شوهرت چی ؟ اونا خوبن یا نه ؟

فقط مادر شوهرم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40