2777
2789

چند وقت پیش تایپک زدم گفتم ماشین خودم خراب شده 

۴ میلیون ازش گرفتم خاک بر سرم که کاش نمیگرفتم

الان اومدم خونه خواهرم زنگ زده بهش که تا یک قرون پول دستمون میاد باید بدیم خانوم

من بچشم من دخترشم به دختر خودشم نمیتونه کمک کنه؟

همسرم درگیر ماشین بود زنگ زد بابام که چند لحظه بیاد کمکش با ماشین ببرش سمت جایی کار داشت (ماشین خودش خراب بود) 

بابام گفت شدیم راننده آقا 

همسرم ساعت ۶ صبح میره سر کار 

ماشین خودم خراب بود نمیتونم بچه ها رو ببرم مدرسه اصلا اون فدای سرم 

دخترم رو خواستم بزارم زبان ازش کمک خواستم بیاد دنبالم نیومد من با دوتا بچه تو شکمم چطوری پیاده برم تو این سرما  

۴ تومن رو الان بهش پس دادم ماشین خراب باشه شرف داره تا بخوام منت اینا رو بکشم 

خواستم خیر سرم برم دکتر گفتم بچه هام مریضن یک ساعت نگهشون داره یک ساعت فقط

گفت خب بفرست شون مدرسه 

خب زن حسابی تو که میدونی این بچه مریضه من چطوری بزارم مدرسه 

بچه های مریض رو خونه تنها گذاشتم چون مجبور شدم 

یعنی از جفتشون متنفرم

بچه بودم میزدن توی سرم چقدر صورتت مو داره 

الانم بچه هامو مسخره میکنن 

چقدر میتونن نفهم باشن

اخه چقدر که وقتی پسر کوچیکم با ذوق براشون نقاشی میکشه جلوش پاره میکنن 

چقدر که خواهر بی شعورم دختر ۲ ساله منو به خاطر دست زدن به وسایلش جلوی جمع کتک میزنه؟

قطع رابطه میکنم میشن دایه عزیزتر از مادر که ینفر باشه حداقل مسخرش کنن

ببخشید سر همون چهار تومن گفتن تو که هزار تومن پول نداری غلط کردی این همه توله آوردی

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

دیگه خانوادت اینقد بی‌شعورن حسابشو بکن تو چی هستی😏

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوقلو بارداری عزیزم؟حامله ای انقدرخودتو حرصنده بیخیال باش دیگه هرکی یه جوره چی کار میشه کرد رفت وآمد ...

اره خبرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

کار مامان بابات اشتباس حق داری ناراحت شیولی حق نداری بهشون بی احترامی کنی.هرچی باشه پدر مادرتن

نمیتونم بچه بودم مامانم دستامو با چراغ نفتی می‌سوزوند میگفت ازت متنفرم 

میگفت کاش بمیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی این مدلی هستن باید رابطت رو کم کنی باهاشون . وقتی کم بری و بیای احترامت خیلی بیشتره . فرض کن مثل خیلی های دیگه تک و تنها توی شهر غریب داری زندگی میکنی . اون موقع چیکار میکردی ، الان هم همون کار رو بکن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این دوتاهم بدنیا بیاد پنج تا بچه داری؟ هزار ماشاالله چند سالته ؟ کجا زندگی میکنین خونتون چند خوابس؟

خونم ۵ خوابه هست ۱۶۰ متر پونک 

۳۰ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40