2777
2789
عنوان

چجوری انقد بعضی زنو شوهرا انقد با هم خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 46 پست
من خودم با حرف خیلی روش تاثیر گذاشتم .حرفای قشنگ ، تشکر کردن ، قدردانی ، البته شوهر باید دوستت داشته ...

سلام گلم 

پستتو دیدم تاپیک تعطیل شد❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینکه میگی درسته خیلیا داخل و بیرون همه جا باهم خوبن

ولی خیلیام هستن فقط بیرون خوبن و حفظ ظاهر میکنن وگرنه داخل خونه میبینی اصلا زندگیشون پاشیده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه فامیل داریم 

زن و شوهر جوون 

یه بچه دارن 

توی جمع انتننننقد به هم احترام میزارن آدم میمونه تعجب 

جانم 

خانم 

آقا 

عشقم 

قربونت برم

از دهنشون نمیوفته 

البته خانم از اون دسته آدمهای حسود هست که فقط میخواد لج بقیه رو دربیاره 

دخترشون لوشون داده که چقدر تو خونه دعوا میکنن 

مادرش پدرش رو آقای مستراح صدا می‌کنه 😊

خانم یه بار با گوشی مادرش رفته بود شوهرش پیام داده تو مهمونی که بیاد 

یادش رفته از گوشی مادرش پاکش کنه 

چه حرفهای رکیک زده بهش 

آقای مستراح کی قراره خبر مرگت برسی ...و.......و......

شوهر‌من اولیه همیشه همه جا چسبیده بهم و از بیرون همه فکر میکنن من چقد خرشانسم که اینو تور کردم ولیاصلا مسئولیت پذیر نیست همه بار زندگی رو دوش منه در عوض تا میرم تو آشپزخونه میدوئه میاد انقد اذیت میکنه که میرم بیرون با کمال میل آشپزخونه رو تحویل میگیره بعضی وقتا حس میکنم نقشامون عوض شده

فقط با نیم ساعت مشاهده که نمیشه نتیجه گرفت منو همسرم باهم خیلی خوبیم ولی پی ام اس باشم نمیتونم خودمو کنترل کنم کارش رو مخم باشه باهاش دعوا میکنم😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

والا ماتوجمع خوبیم حفظ ظاهر نمیکنیم ها ولی خب موردیم پیش نمیاد بحث یا بدخلقی کنیم باهم ولی توخونه.....شاید ببینی بگی خوشبحتی ولی واقعا خودم میدونم چخبره توزندگیم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب من میگم چجوری انقد شوهرشون‌ مطیعه‌

بیرون ادما ی جور دیگن

البته ن اینکه تو خونه بد باشن حتما ولی خو نمیدونی چخبره

ما میریم جایی شوهرم برام‌لقمه میگیره کلی ادا اصول درمیاره بخندم بین و فک و فامیل یکی از خانواده هایی هستیم ک خیلیا حسرت مارو میخورن خیلیا اینو علنی گفتن

دوس داشتنش اوکیه دوسم داره اما زندگی واقعی ما این نیست چیزایی این وسط هست ک اصلا قشنگی نداره.

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شوهر‌من اولیه همیشه همه جا چسبیده بهم و از بیرون همه فکر میکنن من چقد خرشانسم که اینو تور کردم ولیاص ...

من فقط میخوام شوهرم یخورده بهم توجه کنه حرف بزنه 

همش خشک مثل یخچال خونه صدا ازش در نمیاد 

یه چیزی بگم 

مربوط به اون قسمت حرفهای شوهرت 

اینکه هیچ زن و مرد عاشقی نمیتونه خودشو تو هر موقعیتی کنترل کنه و عشق نورزه 

و هیچ زن و مردی که با هم اختلاف دارند هم نمیتونن جاهای دیگه نقش بازی کنن

من و شوهرم دقیقا مثل هم دوستیم خدا شاهده عین دوست 

و هم عاشق مثل زن و شوهرها و عاشقا 

چرا گفتم دوست چون واقعا یه سری اتفاقا رو به دید دوستانه ازش میگذریم ولی وقت وفاداری و محبت عین زنو شوهر و عاشقا رفتار میکنیم 

تمرین و تکرار هم خیلی تاثیر داره 

اینکه تو تکرار کنی عشق ورزیدن رو دوست داشتن رو محبت کردن رو مرتب تکرار کنی میشه عاداتت و زندگیت می‌ره سمت محبت و عشق

شوهر‌من اولیه همیشه همه جا چسبیده بهم و از بیرون همه فکر میکنن من چقد خرشانسم که اینو تور کردم ولیاص ...

به منم میگفتن شوهرت زن ذلیله ، پشت پرده رو نمیبینن که 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
یه فامیل داریم زن و شوهر جوون یه بچه دارن توی جمع انتننننقد به هم احترام میزارن آدم میمونه تعجب جانم ...

🥲🥲 شوهر منم میگه بیرون همش فیلمشونه‌.

ولی قبول کن خیلی خوبه آدم بیروندانقد هوای همو داشته باشه