2777
2789

واقعا چجوری انقد عاشقن‌

مثلا چند روز پیش رفته بودیم مطب یه زنه و شوهر بودن شوهره انقد با زنش خوب بود حرف میزدن آروم میخنددن عاشقونه زنشو نگاه میکرد حتی وقتی نوبتش شد شوهرش پشت در اتاق وایستاد 

یه زنو شوهر دیگه ام بودن زنه به شوهرش چسبیده بود شوهرش با اخم نگاش می‌کرد زنه لیوانو صدا در میاورد یه لحظه شوهرش با حالت تشر گفت نکن کلا انگار بی اعصاب

یا مثلا یه نمونه زنو شوهر زنه تو اتاق سروم‌ میزد‌ مرده رفت یه سر زد اومد بیرون نشست پیشش نموند 

یا مثلا یه قامیلمون انقد با زنش تو جمع خوبه چندین ساله ازدواج کردن 

به شوهرم گفتم گفت اینا بیرون ادای‌ عاشقا در میارن‌ خونه هیچی نیستن

ولی من مخالفم . آدمی که عاشق باشه چه بیرون چه خونه یکیه

بعد شوهر من😭😭ازش یه سوال میپرسم اصلا هواسش نیست باید چند بار تکرار کنم تا جواب بده.. یکسره تو گوشیه اینستا یا اهنگ گوش میده

وقتی باهاش حرف میزنم هواسش یه جا دیگه کلا تو حرف زدنامون همراهی نمیکنه انگار منتظره زود حرفم تموم شه .

ازش گله میکنم مث گیجا نگاه میکنه هیچی نمیگه

اگه باهاش حرف نزنم اونم اصلا حرف نمیزنه سکوت.

بچه نداریم. دوساله عروسی کردیم

یبار میگفت من تو فکر اینم برات خونه بزرگ درست کنم ذهنم درگیره بدهی و ایناست منم گفتم تو که رفتارت با من اینجوری چه فایده 

حالم خیلی بده همیشه میرم گریه میکنم بعد این رفتاراش خیلی عصبی شدم نسبت به روزای قبل . انقد حرص خوردم معدم اسید زده اشتها اصلا ندارم.

دیشب تصمیم گرفتم بیخیال شم حرف نزنم باهاش . بعد گفت تشک هارو بیار خوابم میاد. پهن کردم بعد اومدم اتاق .گرفت خوابید بعد چند دیقه پا شد صدام زد بیا بخوابیم دوباره رفت تو گوشی. منم اومدم جامو جدا کردم میخاستم بخابم منو به زور کشید سمت خودش گفت بیا پیشم منم داد زدم گفتم ولم کنم مگه من اسباب‌ بازیتم‌ هر وقت بخوای بیام‌ هر وقت نه بی محلی جوابمو‌ ندی با مشت زدمش‌ گفتم ولم کن . بعد ولم کرد رفت خوابید

چیکار کنم درست شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کل زندگیشونو ک توی اون چند دقیقه خلاصه نمیشه 

من و همسرم مطب دکتر خرید یا هرجا ک باهم باشیم مثل همون مورد اولیم ک گفتی

ولی خب قطعا مشکلاتی هم داریم ک شاید بعضی وقتا ب مو هم برسه زندگیمون 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ظاهر زندگی دیگران و با باطن زندگی خودت مقایسه نکن همین 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کل زندگیشونو ک توی اون چند دقیقه خلاصه نمیشه من و همسرم مطب دکتر خرید یا هرجا ک باهم باشیم مثل همون ...

خب منم دوس دارم بیرون میریم شوهرم توجه کنه بهم مث مورد اولی باشیم‌.

ولی هم خونه هم بیرون بی احساسه‌ فقط موقع رابطه ..